Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 0 van 0 resultaten
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 0 van 0 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Piloten zonnebrillen

Bij Premiumwereld vindt u diverse piloten zonnebrillen met logo. De brillen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren waardoor er altijd wel een zonnebril is die aansluit bij uw wensen. Al onze piloten brillen hebben categorie 3 glazen wat inhoudt dat deze bescherming bieden tegen sterk zonlicht. Bij alle zonnebrillen wordt een opberghoesje meegeleverd zodat u gemakkelijk uw zonnebril kunt opbergen zonder dat deze beschadigd. Wilt u liever een exclusiever model? Dan past de Blackburn zonnebril zeker bij u! Naast het moderne uiterlijk van de bril wordt hierbij ook een hard case doosje meegeleverd. De piloten zonnebrillen zijn al leverbaar vanaf 10 stuks!

Meer lezen >

Piloten zonnebrillen bedrukken

Op zoek naar een leuke give away om te bedrukken? Kies dan voor één van de piloten zonnebrillen van Premiumwereld! Uw logo wordt als het ware op de zonnebril gestempeld door middel van een tampondruk wat zorgt voor een fraaie presentatie van uw logo. Onze piloten brillen kunnen op één of twee pootjes worden bedrukt met uw eigen bedrijfslogo. Hoe breder de pootjes van de zonnebril des te beter dat uw logo hierop zichtbaar zal zijn. Benieuwd naar hoe uw logo op één van onze piloten brillen zal staan? Vraag dan een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Piloten zonnebrillen met logo

Piloten zonnebrillen zijn naast modieus ook een erg handig relatiegeschenk om weg te geven. Een zonnebril met bedrukking is erg leuk om uit te delen op een beurs of open dag maar ook voor als uw medewerkers op vakantie gaan en u ze een klein presentje mee wilt geven. De zonnebril zorgt ervoor dat u optimaal van de zon kunt genieten zonder dat u met uw ogen hoeft te knijpen. Doordat zonnebrillen veel worden gedragen zal uw logo door veel mensen worden gezien en zal uw bedrijf tijdens warme dagen in het zonnetje staan!

Meer lezen >

Meer lezen >