Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 10 van 10 resultaten

1 - 10 van 10 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Zonnebrandcrème

Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan zonnebrandcrème. Zonnebrand is een leuke give away voor in de zomer, maar ook zeker voor de wintersportliefhebbers. Ook is zonnebrand een leuk geschenk om uit te delen in het vakantieseizoen. Zonnebrand artikelen zijn ideaal om weg te geven als promotieartikel voor reisorganisaties, deelnemers aan vakantiebeurzen en bedrijven gerelateerd aan de vrijetijdsindustrie. Het is erg belangrijk om uw huid te beschermen tegen de UV-stralen van de zon. Vooral bij de eerste zonnestralen van het jaar is het belangrijk om uw huid goed in te smeren. Al onze crèmes zijn dermatologisch getest en kunnen dus veilig gebruikt worden.

Meer lezen >

Zonnebrandcrème bedrukken

De zonnebrand kan volledig full color bedrukt worden. Juist doordat zonnebrandcrème zo’n functioneel geschenk is, kunt u er uw voordeel mee doen door deze te voorzien van uw logo, een afbeelding of een pakkende tekst. Bedrukte zonnebrand is ideaal om in te zetten als promotioneel artikel, want iedereen gebruikt zonnebrand tijdens dagen met zon. Vooral bij de eerste zon van het jaar smeren we raak. Als u uw logo of naam verbindt aan een goede zonnebrandcrème die uw klanten beschermt, geeft u een blijvend signaal af dat u uw klanten wil beschermen. U zult in de zomer een positieve indruk achter laten. Dit geeft uw klant een positieve herinnering aan uw bedrijf. Zonnebrand komt altijd van pas: op stranden, aan het zwembad of in het park.

Meer lezen >

Zonnebrandcrème met logo

Zonnebrand bestelt u makkelijk en snel bij Premiumwereld! Bij ons op de website start uw zoektocht naar de perfecte bedrukte zonnebrand. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij denken graag met u mee. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. U ontvangt van ons altijd een gratis digitale drukproef, zodat u een beeld zult krijgen van het eindresultaat.

Meer lezen >

Meer lezen >