Dit zeggen onze klanten

Zonnebrand duopacks

Duopacks bestaan uit een flesje zonnebrand en een flesje aftersun. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan duopacks. Als u op zoek bent naar een origineel relatiegeschenk, dan kunt u zeker eens nadenken over het geven van bedrukte tubes zonenbrand en aftersun. Zonnebrand en aftersun komen altijd van pas in de zomer! De duopacks zijn niet alleen het perfecte relatiegeschenk voor in de zomer, maar zijn ook in de winter tijdens de wintersport een functionele give away. Al onze zonnebranden en aftersuns zijn dermatologisch getest. Deze kunnen dus gewoon veilig gebruikt worden.

Meer lezen >

Zonnebrand duopacks bedrukken

Al onze duopacks kunnen bedrukt worden met uw bedrijfsgegevens. Zo kunt u voor de bedrukking kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Door de duopacks te bedrukken geeft u ze een uniekere uitstraling en sluiten ze aan bij de huisstijl van uw bedrijf. De bedrukte aftersun en zonnebrand zullen ervoor zorgen dat mensen voortdurend aan uw bedrijf herinnerd worden. De duopacks kunnen al bedrukt worden vanaf 100 stuks. U ontvangt van ons altijd een gratis digitale drukproef, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.

Meer lezen >

Zonnebrand duopacks met logo

Bij Premiumwereld kunt u eenvoudig en snel de duopacks bestellen. Uw zoektocht naar het perfecte duopack start bij ons op de website! Staat u binnenkort op een beurs of organiseert u regelmatig een zonnig evenement? Deel dan de duopacks met logo uit aan uw gasten. Op deze manier zorgt u ervoor dat zij hun huid beschermen en u vergroot zelf uw naamsbekendheid door uw bedrijfsgegevens op de tubes. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >