Beoordeel ons via Kiyoh.nl Wij scoren een 9,4 op Kiyoh!

Kledingpakketten op maat

Best verkochte werkkleding

Borduren of bedrukken

Alleen de beste kwaliteit

Mascot
Snickers
Dassy
Tricorp
Haen
Bata
ID Identity
Santino
Printer workwear

Dit zeggen onze klanten

Werkkleding bedrukken

Bij Workwearwereld bent u aan het juiste adres voor het bedrukken van werkkleding. In ons ruime assortiment vindt u werkschoenen en werkbroeken in verschillende varianten en maten. De werkbroeken kunnen gepersonaliseerd worden met uw logo, bedrijfsnaam of logo door middel van een bedrukking of borduring. Wij bieden standaard een bedrukking of borduring aan op de achterzijde en/of de broekspijp.  

Meer lezen >

Werkkleding met logo

Werkkleding met logo biedt niet alleen veiligheid aan uw werknemers tijdens hun werkzaamheden, maar is ook uitstekend geschikt om uw medewerkers herkenbaar te maken en om reclame voor uw bedrijf te maken. Dit zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker vergroten. Belangrijk is dat de werkkleding perfect moet passen. Daarnaast staan comfort, functionaliteit en bewegingsvrijheid van de werkkleding bij ons centraal. 

Meer lezen >

Bedrukte werkkleding

Met bedrukte werkkleding zorgt u ervoor dat uw werknemers het beste uit hun dag kunnen halen. De werkkleding kan zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Workwearwereld heeft voor zowel dames als heren werkkleding voor de meest uiteenlopende vakgebieden. In ons brede assortiment vindt u bekende merken, zoals Tricorp, Dassy en Mascot. Hierdoor bent u verzekerd van hoogwaardige werkkleding.  

Meer lezen >