Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Wijnkisten

Een fles wijn valt altijd in de smaak, maar is natuurlijk veel leuker om te geven in een eigen ontworpen bedrukte wijnkist. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan wijnkisten die allemaal voor een zeer scherpe prijs online besteld kunnen worden. Een wijnkist biedt een net wat luxere manier om een fles wijn cadeau te doen dan gewoon in een cadeauverpakking. Voor tijdens de feestdagen is een bedrukte wijnkist dan ook een perfect geschenk om uw klanten en zakenrelaties cadeau te doen. Ook uw eigen medewerkers zullen blij verrast zijn wanneer zij een wijnkist met opdruk zullen ontvangen.

Meer lezen >

Wijnkisten bedrukken

Om de wijnkist een uniek uiterlijk te geven kunt u deze voordelig laten voorzien van uw bedrijfsgegevens. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo, website, of een ander ontwerp op de wijnkisten laten bedrukken. Wilt u graag een luxe uitstraling creëren? In sommige gevallen is het plaatsen van een gravure ook mogelijk! Door het toevoegen van een opdruk aan de wijnkisten creëert u eenvoudig een uniek relatiegeschenk waar u uw klanten en medewerkers een lach mee op het gezicht zult bezorgen

Meer lezen >

Wijnkisten met logo

Het online bestellen van wijnkisten met opdruk gaat nergens zo snel en eenvoudig als bij Premiumwereld. U vindt bij ons niet alleen een ruim assortiment aan wijnkisten in verschillende materialen en kleuren, maar ook de beste service. Naast een snelle levering bieden wij u ook de optie om voorafgaand aan uw bestelling een gratis digitaal voorstel met uw logo aan te vragen. Hierbij krijgt u voorafgaand aan uw bestelling een digitaal beeld toegestuurd waarop u alvast het eindresultaat van de wijnkisten met uw bedrijfsgegevens erop kunt zien. Heeft u verder nog vragen of wilt u graag hulp bij de zoektocht naar het perfecte artikel voor u? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon. 

Meer lezen >

Meer lezen >