Werkmessen
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 12 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Werkmessen bedrukken

Het bedrukken van werkmessen is een uitstekend idee wanneer u werkzaam bent in de bouw of zelf van klussen houdt. Werkmessen zijn praktische en compacte artikelen die vaak van pas kunnen komen. U kunt de werkmessen laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Deze bedrukking kan bestaan uit meerdere kleuren of full color. Door de werkmessen te laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens, creëert u uw eigen unieke werkmes.

Meer lezen >

Bedrukte werkmessen

De bedrukte werkmessen zijn vaak uitgerust met handige tools, zoals een schroevendraaier of opener. Hierdoor komt een werkmes altijd wel van pas, zowel tijdens het klussen of als u aan het kamperen bent. Bedrukte werkmessen zijn naast mooie geschenken dus ook erg praktisch. U vindt op onze website een breed assortiment aan werkmessen in verschillende maten en kleuren. Hierdoor zult u gegarandeerd een geschikt werkmes vinden die aansluit bij uw wensen.

Meer lezen >

Werkmessen met logo

De werkmessen met logo zijn perfect om uit te delen op beurzen en evenementen of om cadeau te doen aan uw medewerkers als u werkzaam bent in de bouw. Doordat de werkmessen zo praktisch zijn, zullen de werkmessen met logo zeker in de smaak vallen bij uw relaties. De bedrukte werkmessen zullen op vele plekken gebruikt worden, waardoor uw logo door veel mensen gezien zal worden. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen.

Meer lezen >