Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Werkhandschoenen voor schilders en stukadoors

Het is erg belangrijk dat schilders en stukadoors de juiste werkhandschoenen dragen. In verven op waterbasis zitten namelijk schimmelwerende stoffen, fungiciden en biociden. Deze kunnen bij intensief gebruik eczeem veroorzaken. Bij andere soorten verf bestaat de kans dat het oplosmiddel via de huid in de bloedbaan terecht zal komen. Bij Premiumwereld bieden we twee soorten modellen werkhandschoenen aan. Dit zijn de Safeworker SW 7198 werkhandschoen en de Cervan Bunting White werkhandschoen. Beide werkhandschoenen zijn voorzien van een witte PU coating. Hierdoor vallen ze in klasse 2 van de Europese richtlijn 89/686/EEG. Hierin wordt gesteld dat het product voorzien is van een vloeistof werende coating. Dit zorgt ervoor dat de huid wordt beschermd tegen chemische vloeistoffen. Ook voldoen beide werkhandschoenen aan de EN 388 norm. Dat wil zeggen dat de handschoenen zijn getest op slijt-, schuur-, snij- en perforatieweerstand.

Meer lezen >

Schilderhandschoenen

Naast dat de handschoenen voldoen aan de Europese richtlijn en de EN norm, hebben ze ook een hoge vingergevoeligheid. Dit maakt de handschoenen ideaal voor schilderwerk. Verder zijn de beide modellen naadloos, waardoor het comfort van de handschoenen wordt vergroot. Ook hebben beide werkhandschoenen hierdoor een uitstekende grip bij het vastpakken van objecten bij natte en droge werkzaamheden. De werkhandschoenen kunnen al besteld worden vanaf 12 paar. U kunt de handschoenen bestellen in verschillende maten, waardoor er altijd een geschikte werkhandschoen voor u bij zal zitten.

Meer lezen >

Stucwerkhandschoenen

Bij Premiumwereld kunt u eenvoudig en snel werkhandschoenen voor schilders en stukadoors bestellen. Op onze website start uw zoektocht naar de perfecte werkhandschoenen. U vindt bij ons  werkhandschoenen die geschikt zijn voor schilders en stukadoors van de beste kwaliteit. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog specifieke wensen of vragen heeft. Wij helpen u graag verder. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >