Dit zeggen onze klanten

Werkhandschoenen voor lassers

Wanneer u veel las- en slijpwerkzaamheden uitvoert tijdens het werk, zijn goede werkhandschoenen vereist om geen verbrandingen op te lopen. Werkhandschoenen voor lassers zijn gemaakt van leer. De handschoenen bieden een goede grip en voorkomen dat u uw handen beschadigd door de hitte, vonken en lasspatten. Bij Premiumwereld bieden wij u een ruim assortiment aan werkhandschoenen voor lassers. Zo vindt u bij ons de modellen Safeworker kevlar handschoen en de Safeworker gevoerde handschoen. Deze lashandschoenen zijn uitstekend geschikt voor de techniek MIG/MAG lassen. Bij MIG/MAG lassen is het een vereiste dat de handschoen dik gevoerd is, omdat hierbij vooral gefocust wordt op het grovere laswerk. De vingergevoeligheid van dit type handschoen is daarom ook laag. De handschoenen beschermen niet alleen de handen, maar ook de polsen en de onderarmen vanwege de langere achterkant. Beide modellen zijn rundsplit gevormd.

Meer lezen >

Lashandschoenen

De laswerkhandschoenen voldoen aan de EN veiligheidsnorm 12477. Dit is de norm waaraan een werkhandschoen moet voldoen als deze als lashandschoen gebruikt wilt worden. De handschoenen zijn naast het feit dat ze op schuur-, slijt-, snij-, en perforatieweerstand getest zijn, ook getest op brandgedrag, contacthitte, convectiehitte, stralingshitte en de weerstand tegen kleine en grote lasdruppels. De werkhandschoenen bevinden zich in categorie 2. Dat wil zeggen dat de handschoenen van intermediair ontwerp zijn en dat ze bescherming bieden tegen gevaar of ernstige verwondingen.

Meer lezen >

Werkhandschoenen voor lassers online bestellen

De laswerkhandschoenen kunnen eenvoudig en snel besteld worden bij Premiumwereld. U kunt de handschoenen al bestellen vanaf 12 paar. Op onze website start uw zoektocht naar de perfecte werkhandschoenen voor lassers. U vindt bij ons  werkhandschoenen die geschikt zijn voor lassers van de beste kwaliteit. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog specifieke wensen of vragen heeft. Wij helpen u graag verder. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >