Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 5 van 5 resultaten

1 - 5 van 5 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Regenbroeken

Regenbroeken zijn ideaal voor wanneer u regelmatig buiten werkt en u goed beschermd wilt zijn tegen regen en wind. Tijdens de regenachtige dagen is het namelijk erg handig om waterafstotende kleding te dragen. Een goede regenbroek is in dat geval essentieel. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment aan regenbroeken van de beste kwaliteit. Wij hebben regenbroeken van bekende merken, zoals Tricorp, Dassy en Mascot. De regenbroeken uit ons assortiment zijn EN 343:2003 en A1:2007 gecertificeerd. Dit wil zeggen dat de broeken waterdicht en waterafstotend zijn en u dus beschermen tegen de regen en slecht weer. De regenbroeken zijn erg comfortabel en het allerbelangrijkste is natuurlijk dat ze u droog houden!

Meer lezen >

Regenbroeken bedrukken of borduren

Alle regenbroeken uit ons ruime assortiment kunnen bedrukt of geborduurd worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Deze bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de achterzak en/of broekspijp. Het bedrukken van de regenbroek heeft veel voordelen. Als u vaak buiten werkt, zult u veel gezien worden en creëert u meer naamsbekendheid voor uw bedrijf of werkgever. Daarnaast zult u meer professionaliteit uitstralen richting al uw opdrachtgevers en klanten. Benieuwd naar hoe de regenbroeken er uit zullen komen te zien met uw logo of bedrijfsnaam? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Regenbroeken online bestellen

De regenbroeken kunnen eenvoudig online besteld worden. U kunt de regenbroeken zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf één stuk. De regenbroeken zijn gemaakt van de beste materialen en zijn daardoor ook erg duurzaam. U heeft de keuze uit regenbroeken in verschillende kleuren en maten. Daarnaast kunt u voor extra veiligheid ook kiezen voor regenbroeken met reflectoren. Zo bent u altijd goed zichtbaar tijdens uw werkzaamheden. Er zal altijd een geschikte regenbroek voor u in ons assortiment zitten! Bij eventuele vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >