Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 13 van 13 resultaten

1 - 13 van 13 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Jeans werkbroeken

De jeans werkbroeken worden ieder jaar weer populairder. Jeans werkbroeken zijn gemaakt van degelijke materialen, in tegenstelling tot reguliere jeans werkbroeken. Dankzij het stevige materiaal en de uitstekende kwaliteit van de jeans werkbroeken zal de spijkerbroek veel minder snel slijten dan een gewone jeans uit de winkel. De jeans werkbroeken zijn geselecteerd op hun degelijkheid en kunnen daardoor wel tegen een stootje. Dit maakt de jeans werkbroeken ook erg duurzaam, doordat ze lang meegaan. De werkbroeken zijn uitstekend geschikt om op een comfortabele manier lichte tot zwaardere werkzaamheden te kunnen verrichten. Door de spijkerstof beschikken de jeans werkbroeken over een goede uiterlijke stijl. De jeans werkbroeken zijn broeken waarin u gezien wilt worden!

Meer lezen >

Jeans werkbroeken met bedrukking of borduring

De jeans werkbroeken kunnen gepersonaliseerd worden met een mooie bedrukking of borduring. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Wij bieden een standaard bedrukking en borduring aan op de broekspijp en/of achterzak. Door het bedrukken of borduren van de jeans werkbroeken zorgt u voor saamhorigheid en eenheid bij uw werknemers. Ook zullen uw medewerkers makkelijk te herkennen zijn wanneer zij werkkleding dragen in de huisstijl van uw bedrijf. Bovendien zal uw logo door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal stijgen. Benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal komen te zien op de jeans werkbroeken? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Jeans werkbroeken online bestellen

De jeans werkbroeken kunnen bij ons makkelijk en snel online besteld worden. U kunt de werkbroeken zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf één stuk. In ons ruime assortiment vindt u jeans werkbroeken van bekende merken, zoals Dassy en Tricorp. Bij onze werkbroeken staan comfort, functionaliteit en pasvorm voorop. Hierdoor weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. De jeans werkbroeken zijn beschikbaar in verschillende modellen, kleuren en maten. Voor ieders postuur hebben wij een geschikte jeans werkbroek! Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt het eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >