Dit zeggen onze klanten

Food werkbroeken

Food werkbroeken zijn werkbroeken die geschikt zijn voor gebruik in zeer schone omgevingen in de voedselindustrie, chemische sector en pharmacie. Alle werkkleding voor deze sectoren moet voldoen aan de geldende normen voor Food & HACCP werkkleding. Om te testen of dat bedrijfskleding voldoet aan alle strenge hygiëne eisen wordt gebruik gemaakt van de bekende HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points). Bij het verpakken en het bereiden van levensmiddelen is het van groot belang dat het voedsel wordt vrij gehouden van bacteriën. Beschermende werkkleding moet hierbij voorkomen dat ziektekiemen via speeksel, huidschilfers en transpiratievocht overgedragen worden op het voedsel. In de foodsector staan hygiëne en veiligheid centraal. De food werkbroeken zijn dus erg geschikt voor de voedselindustrie.

Meer lezen >

Food werkbroeken bedrukken of borduren

De food werkbroeken uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een bedrukking of borduring op de achterzak en/of broekspijp. Voor de bedrukking of borduring kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Door de food werkbroeken te bedrukken of borduren, kunt u de werkbroeken aantrekkelijker en opvallender maken. Ook zult u meer professionaliteit en eenheid uitstralen met bedrukte werkbroeken. De food werkbroeken kunnen besteld worden in verschillende modellen en kleuren. Benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal komen te zien op de food werkbroeken? Vraag dan gratis een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Food werkbroeken online bestellen

Alle food werkbroeken kunnen makkelijk en snel online besteld worden. U bestelt de werkbroeken zowel bedrukt als onbedrukt al vanaf één stuk. Ons assortiment aan food werkbroeken is er speciaal voor de voedingssector. De werkbroeken zijn zo gemaakt, dat ze voldoen aan alle hygiëne eisen. Zo hebben de food werkbroeken ingezette zijzakken en een verdekte gulpsluiting met rits. Dit is erg belangrijk doordat voedselresten zo niet de kans krijgen om zich te hechten aan de broek. Ook beschikken de food broeken over elastiek in de rug, waardoor ze erg comfortabel zitten. Wanneer u nog vragen of speciale wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >