Dit zeggen onze klanten

Vouwmeters met magneet

Vouwmeters met een magneet zijn een essentieel hulpmiddel voor zowel professionals als doe-het-zelvers die nauwkeurige metingen moeten verrichten. Een vouwmeter is een meetinstrument dat bestaat uit verschillende scharnierende delen dat eenvoudig opgevouwen kan worden. Dit handige meetinstrument biedt de precisie van een vouwmeter gecombineerd met de extra functionaliteit van een ingebouwde magneet, waardoor ze uiterst veelzijdig zijn voor diverse toepassingen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. 

Meer lezen >

Wat is de functie van een magneet in de vouwmeter?

De magneet in de vouwmeter is perfect om kleine voorwerpen zoals schroefjes en spijkers op te rapen. Hierdoor hoeft u niet helemaal te bukken. Met een draagkracht van maximaal 500 gram is deze magneet zeer krachtig. De vouwmeters zijn nauwkeurig afgesteld volgens de Europese normen, waardoor ze een uitstekende meetprecisie bieden.

 

 

 

Meer lezen >

De voordelen van vouwmeter met magneet

De vouwmeter is een uiterst veelzijdig meetinstrument dankzij de scharnierende delen. Met gemak kun je de meter uitvouwen tot een indrukwekkende lengte van 2 meter of zelfs meer. Maar dat is niet alles! De latten kunnen ook afzonderlijk worden gebruikt om hoeken nauwkeurig te meten of om kleine voorwerpen te meten. Met deze flexibiliteit is de vouwmeter met magneet een onmisbaar gereedschap voor elke klusser of professional. 

Meer lezen >

Vouwmeters met magneet bedrukken?

De vouwmeters met magneet zijn uitermate geschikt om te personaliseren vanwege het ruime drukoppervlak aan de zijkanten van de vouwmeter. U heeft de keuze uit het bedrukken van uw logo, bedrijfsnaam, internetadres of slogan. De vouwmeters worden in levendige kleuren bedrukt, waardoor uw gewenste ontwerp prachtig naar voren zal komen. U kunt ervoor kiezen om de vouwmeters aan één of beide zijden te laten bedrukken. Vouwmeters met magneet kunt u bij ons al bestellen vanaf 25 stuks! Wilt u een eenvoudige houten vouwmeter? Dat is bij ons ook mogelijk. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.  

Meer lezen >