Dit zeggen onze klanten

Victorinox zakmessen

Wilt u zakmessen laten bedrukken met een persoonlijke opdruk? Wij hebben een ruim assortiment aan zakmessen en andere te bedrukken artikelen. Bent u opzoek naar een luxe relatiegeschenk voor uw klanten, personeel of andere relaties, dan is een geschenk van Victorinox zeker aan te raden. Victorinox is een Zwitsers topmerk dat zakmessen produceert van hoge kwaliteit. Al meer dan een eeuw is Victorinox een van de bekendste merken als het om messen gaat. Naast de classic Victorinox zakmessen kunt u ook bij ons terecht voor een van de vele andere modellen. Wilt u een zakmes met nagelvijl, pincet en tandenstoker of heeft u genoeg aan de meest voor de hand liggende tools zoals een flesopener, blikopener, schroevendraad en kurkentrekker? Ons assortiment is uitgebreid zodat u kunt kiezen voor het duurzame zakmes dat het beste aansluit bij uw wensen en ideeën.

Meer lezen >

Victorinox zakmessen bedrukken

U kunt de bedrukte Victorinox messen online bestellen via onze webshop. Alle zakmessen en andere luxe geschenken kunnen wij voorzien van een personalisatie door middel van bedrukking. Dat maakt de messen perfect inzetbaar als promotieartikel! Victorinox zakmessen bedrukt met logo stralen professionaliteit uit waar uw bedrijf mee geassocieerd zal worden. Zo laat u met deze originele relatiegeschenken niet alleen een onuitwisbare indruk achter bij uw relaties; de naamsbekendheid van uw bedrijf of organisatie zal tevens verhogen!

Meer lezen >

Victorinox zakmessen met logo

Bent u benieuwd naar ons aanbod aan luxe zakmessen met logo? De roestvrij stalen zakmessen zijn te bezichtigen op onze website. Wij leveren bedrukte zakmessen in veel verschillende kleuren, maten en designs. Alle Victorinox messen zijn gemaakt met Zwitserse precisie en vakkundigheid. U kunt er zeker van zijn dat de kwaliteit uitstekend is en dat er nog lange tijd gebruik van de messen gemaakt zal worden. Des te langer wordt uw bedrijf gepromoot! Heeft u interesse in de zakmessen of onze andere multitools en wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan geheel kosteloos via onze website. Indien gewenst sturen wij u een sample op zodat u kunt kijken of de Victorinox zakmessen voldoen aan uw verwachtingen. Bij ons staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel!

Meer lezen >

Meer lezen >