Klantenservice

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen hebben wij alvast voor u op een rijtje gezet. Zo vindt u gemakkelijk antwoord op vragen die al regelmatig aan ons gesteld zijn. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Meer lezen >

Het is niet mogelijk om als particulier bij ons te bestellen. Omdat wij een groothandel zijn leveren wij uitsluitend aan bedrijven, overheden, stichtingen en vereningen met een geldig KVK (NL) of BTW (BE) nummer.


Wij bieden erg veel verschillende artikelen aan op onze website. De levertijd is daarom erg afhankelijk van het artikel dat u bestelt. Een aantal punten gelden voor elke bestelling:

- De levertijd gaat in na goedkeuring op de digitale proef en indien nodig ontvangst van de betaling

- De dag waarop u de digitale proef goedgekeurd of betaalt telt niet mee voor de levertijd

- Moet u vooraf betalen, dan gaat de levertijd in zodra de boekhouding het ontvangst van de betaling naar onze orderbegeleiding bevestigt.

- De levertijd is afhankelijk van de vervoerder die het pakket komt leveren. Wij hebben geen invloed op vertraging bij deze pakketdiensten.


Om uw drukwerk zo scherp mogelijk te drukken ontvangen wij graag een vector bestand van u. We kunnen uw logo, tekst of afbeelding in dit bestand namelijk vergroten en verkleinen zonder kwaliteit te verliezen. Daarnaast zijn deze bestanden geschikt voor druk.


PMS staat voor Pantone Matching System. Een PMS kleur is overal hetzelfde. Dit zorg ervoor dat de kleur die gedrukt wordt altijd hetzelfde is. Ook als het gedrukt wordt in verschillende drukkerijen. Wij kunnen de PMS kleur eventueel voor u benaderen. U kunt dan achteraf de order niet afkeuren op de gedrukte kleur.