Dit zeggen onze klanten

Houten usb sticks

Online duurzame USB-sticks met opdruk bestellen? Bedrukte duurzame USB-sticks vindt u bij Premiumwereld. Duurzame USB-sticks met logo zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Veel mensen willen toch meer milieubewuste producten in huis hebben en de duurzame geheugensticks passen daar perfect tussen!

Meer lezen >

Houten usb sticks bedrukken

De duurzame USB-sticks zijn gemaakt van gerecycled en duurzaam materiaal en hebben een hoge kwaliteit. Doordat de memorysticks met opdruk gemaakt zijn van bijvoorbeeld gerecycled bamboe, hout of karton hebben ze een speciale uitstraling. Het is net iets anders dan de normale, standaard USB-sticks en daarom nog leuker om te gebruiken of om weg te geven! De exclusieve duurzame USB-sticks kunnen natuurlijk ook bedrukt worden met de gegevens van uw bedrijf! De mogelijkheden in het bedrukken van de eco USB-sticks zijn eindeloos. U kunt de opdruk geheel naar eigen wens invullen en wij zorgen ervoor dat de bedrukking van een hoge kwaliteit op uw gekozen product gedrukt wordt. Ook is het mogelijk om de exclusieve geheugensticks te laten graveren.

Meer lezen >

Houten usb sticks met logo

Mooie relatiegeschenken met bedrukking die goed zijn voor het milieu, daar horen de duurzame USB-sticks zeker bij! De duurzame memorysticks met logo zijn ideaal als promotiemiddel voor uw bedrijf. U laat met de duurzame USB-sticks met opdruk zien dat u duurzaamheid een belangrijk item vindt en dat u graag milieubewust te werk gaat. Laat de exclusieve geheugensticks bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo en er ontstaat een origineel relatiegeschenk! De eco USB-sticks met logo zijn verkrijgbaar in verschillende opslagcapaciteiten. Een duurzame flash driver met bedrukking? Of een duurzame USB stick met gravure? Het grootste aanbod aan duurzame USB sticks met logo vindt u hier!

Meer lezen >

Meer lezen >