Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 23 van 23 resultaten

1 - 23 van 23 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Tricorp werkbroeken

Een Tricorp werkbroek mag natuurlijk niet ontbreken in uw werkoutfit. De werkbroeken van Tricorp zijn van uitstekende kwaliteit en zijn voorzien van extra versteviging op de meest kwetsbare plekken. De werkbroeken zijn geschikt voor iedere professional. Ieder bedrijf heeft behoefte aan werkkleding die veilig, betrouwbaar en hoogwaardig is. Tricorp gelooft in verduurzamen en dit is goed terug te zien in haar logo. Hierop staan de woorden ‘Reduce, Reuse en Rewear’. Reduce voor het verminderen van watergebruik, energie en CO2 uitstoot, maar ook voor het verminderen van het gebruik van nieuwe grondstoffen. Reuse voor het inzamelen van gedragen werkkleding om het in nieuwe textielproducten te gebruiken. Rewear voor het hergebruiken van materialen in onze werkkleding. Bijvoorbeeld het recyclen van een PET-fles naar PET-polyester. Tricorp omarmt de richtlijnen van de OESO (Organisatie Economische Samenwerking en Ontwikkeling) en UNGP (United Nations Guiding Principles). Deze richtlijnen gaan over mensenrechten, ketenverantwoordelijkheid, corruptie, kinderarbeid en milieu.

Meer lezen >

Tricorp werkbroeken online bestellen

Bij ons bestelt u de Tricorp werkbroeken makkelijk online. Tricorp is sinds 2019 aangesloten bij de Nederlandse werkgroep circulair textiel. Samen met andere kledingproducenten, recyclers en overheidspartijen is een NTA (Nederlands Technische Afspraak) samengesteld. Tricorp wil door middel van deze NTA bijdragen aan het tegengaan van klimaatverandering, biodiversiteitsverlies en algehele uitputting van de aarde. Het doel is een volledig circulaire economie in 2050. Duurzaamheid is erg belangrijk bij Tricorp. Tricorp is gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001 en ISO 26000. Hiermee worden hele concrete en gestructureerde stappen gezet wat betreft kwaliteit en verbetering van het milieu. Het pand van Tricorp in Rijen is ook erg goed bezig. In 2019 heeft Tricorp namelijk het energielabel A ontvangen. Daarnaast scheidt Tricorp goed haar afval, waardoor het in plaats van afval een grondstof voor de toekomst is. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft.

Meer lezen >

Tricorp werkbroeken bedrukken

De werkbroeken kunnen gepersonaliseerd worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan door de werkbroeken te laten bedrukken of borduren. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op achterzak en/of broekspijp. Door uw bedrijfsnaam op de kleding te laten drukken of borduren, zet u uw naam meer in het licht en zult u meer opvallen. Tricorp ontwikkelt collecties uniforme werkkleding, die beschikbaar zijn in diverse maten, pasvormen en kleuren. De broeken kunnen met of zonder Tricorp kniestukken besteld worden. De kniestukken geven extra bescherming wanneer u veel knielend moet werken. Bent u benieuwd naar hoe de werkbroeken er uit zullen komen te zien met uw logo of bedrijfsnaam? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio! De werkbroeken kunnen zowel bedrukt als onbedrukt besteld worden vanaf één stuk.

Meer lezen >

Meer lezen >