Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 7 van 7 resultaten

1 - 7 van 7 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Tricorp vesten

De Tricorp vesten zijn ontworpen om u comfortabel te laten voelen ongeacht de koude weers- en werkomstandigheden waarmee u geconfronteerd kunt worden. Het makkelijke aan een vest is dat u deze makkelijk en snel kunt aan- of uitdoen. De vesten beschikken over handige zakken waardoor u al uw essentials met u mee kunt dragen, zoals uw telefoon, pasjes en sleutels. Tricorp ontwikkelt collecties uniforme werkkleding, die beschikbaar zijn in diverse maten, pasvormen en kleuren. Tricorp gelooft in verduurzamen en dit is goed terug te zien in haar logo. Hierop staan de woorden ‘Reduce, Reuse en Rewear’. Reduce voor het verminderen van watergebruik, energie en CO2 uitstoot, maar ook voor het verminderen van het gebruik van nieuwe grondstoffen. Reuse voor het inzamelen van gedragen werkkleding om het in nieuwe textielproducten te gebruiken. Rewear voor het hergebruiken van materialen in de werkkleding, zoals het recyclen van een PET-fles naar PET-polyester.

Meer lezen >

Tricorp vesten online bestellen

Bestel de Tricorp vesten eenvoudig online! Sinds 2019 is Tricorp aangesloten bij de Nederlandse werkgroep circulair textiel. Tricorp heeft samen met andere kledingproducten, recyclers en overheidspartijen een NTA opgesteld. Dit is een Nederlands Technische Afspraak, waarmee klimaatverandering, biodiversiteitsverlies en algehele uitputting van de aarde tegengegaan wil worden. Het doel is een volledig circulaire economie in 2050. Duurzaamheid staat bij Tricorp voorop. Tricorp is gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001 en ISO 26000. Hiermee worden hele concrete en gestructureerde stappen gezet wat betreft de kwaliteit en de verbetering van het milieu. Het pand van Tricorp in Rijen is ook erg goed bezig op het gebied van duurzaamheid. In 2019 heeft Tricorp namelijk het energielabel A ontvangen. Wanneer u vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Tricorp vesten bedrukken

De Tricorp vesten kunnen gepersonaliseerd worden met uw logo, slogan of bedrijfsnaam door de vesten te laten bedrukken of borduren. . Deze personalisatie kan geplaatst worden op de rug en/of borst. Door uw bedrijfsnaam op de kleding te laten drukken of borduren, zet u uw naam meer in het licht en zult u meer opvallen.. Tricorp omarmt de richtlijnen van de UNGP (United Nations Guiding Principles) en de OESO (Organisatie Economische Samenwerking en Ontwikkeling). Dit zijn richtlijnen die gaan over mensenrechten, ketenverantwoordelijkheid, corruptie, kinderarbeid en milieu. Bent u benieuwd naar hoe de Tricorp vesten eruit zullen komen te zien met uw logo of bedrijfsnaam? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio! De vesten kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk.

Meer lezen >

Meer lezen >