Dit zeggen onze klanten

Tricorp Thermokleding

De thermokleding van Tricorp heeft een hoge thermische werking bij milde tot koude temperaturen. Ook werkt de kleding vochtregulerend. De thermokleding is ideaal voor de koudere maanden in het jaar. Zo kunnen u en uw medewerkers toch warm blijven ondanks de lage temperaturen. Moderne werkkleding moet van functionele en uitstekende kwaliteit zijn. Tricorp heft werkkleding oor iedere professional en is al jaren marktleider in de werkkleding sector. Sinds 2019 is Tricorp aangesloten bij de Nederlandse werkgroep circulair textiel. Samen met andere kledingproducenten, recyclers en overheidspartijen is een NTA (Nederlands Technische Afspraak) samengesteld. Met deze NTA draagt Tricorp bij aan het tegengaan van klimaatverandering, biodiversiteitsverlies en algehele uitputting van de aarde. De doelstelling hiervan is een volledig circulaire economie in 2050. Tricorp verwerkt grondstof tot circulaire werkkleding op verschillende manieren: recyclen (kleding vervezelen), herfabriceren (van een jas een tas maken), repareren of hergebruiken.

Meer lezen >

Tricorp Thermokleding online bestellen

De Tricorp thermokleding kan makkelijk bij ons besteld worden. Bij Tricorp is duurzaamheid erg belangrijk. Tricorp gelooft als organisatie in verduurzamen. Zij werkt hierin samen met haar ketenpartners. Ook met haar pand in Rijen is Tricorp goed bezig, want in 2019 heeft Tricorp namelijk het energielabel A ontvangen. Daarnaast scheidt Tricorp haar afval, waardoor het in plaats van afval een grondstof voor de toekomst is. Tricorp heeft de richtlijnen van de OESO (Organisatie Economische Samenwerking en Ontwikkeling) en UNGP (United Nations Guiding Principles) omarmd. Dit zijn richtlijnen die gaan over mensenrechten, milieu, ketenverantwoordelijkheid, corruptie en kinderarbeid. Tricorp is gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001 en ISO 26000. Hier worden hele gestructureerde en concrete stappen mee gezet wat betreft  kwaliteit en verbetering van het milieu. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft.

Meer lezen >

Tricorp Thermokleding bedrukken

De thermokleding kan voorzien worden van een personalisatie door middel van een bedrukking of borduring. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De bedrukking en borduring kan geplaats worden op de borst en/of rug. Door werkkleding te laten bedrukken, zet u uw naam meer in het licht en zal uw bedrijf meer opvallen. Tricorp ontwikkelt collecties uniforme werkkleding die beschikbaar zijn in diverse maten, kleuren en pasvormen. Bij werkkleding is het erg belangrijk dat de kleding goed aansluit bij het werk van de drager. Daarom heeft Tricorp één collectie werkkleding die past bij de werkzaamheden van iedere professional. De thermokleding kan zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Bent u benieuwd naar hoe de thermokleding eruit zal komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >