Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 7 van 7 resultaten

1 - 7 van 7 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Tricorp T-shirts met lange mouwen

Tricorp T-shirts met lange mouwen zijn geschikt voor iedere professional. De shirts met lange mouwen zijn geschikt voor de wat koudere maanden van het jaar. Zo kunt u ondanks de lagere temperaturen toch warm blijven. Tricorp is een team dat samen werkt én samenwerkt bij het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding voor iedere professional. Op deze manier kunnen professionals voorzien worden van werkkleding waarmee zij het beste uit hun dag kunnen halen. Tricorp gelooft in verduurzamen. Dit is ook goed terug te zien in haar logo, waarop de woorden ‘Reduce, Reuse en Rewear’ staan. Reduce staat voor het verminderen van watergebruik, energie en CO2 uitstoot, maar ook voor het verminderen van het gebruik van nieuwe grondstoffen. Reuse voor het inzamelen van gedragen werkkleding om het in nieuwe textielproducten te gebruiken. Rewear staat voor het hergebruiken van materialen in de werkkleding, bijvoorbeeld het recyclen van een PET-fles naar PET-polyester.

Meer lezen >

Tricorp T-shirts met lange mouwen online bestellen

De Tricorp T-shirts met lange mouwen kunnen eenvoudig online besteld worden. Bij Tricorp staan een aantal kernwaarden centraal: duurzaamheid, veiligheid en samenwerken. Tricorp doet continu onderzoek naar nieuwe mogelijkheden binnen circulaire werkkleding met RE2050. Circulaire werkkleding is kleding die bestaat uit gerecyclede materialen. Tricorp vindt samenwerken belangrijk om zo tot een circulaire economie in 2050 te kunnen komen. Als onderdeel van RE2050 lanceert Tricorp REWEAR. In dit project worden de bestsellers van Tricorp getransformeerd in een volledig circulair en innovatief materiaal. In het vernieuwde logo van Tricorp kunt u in één oogopslag zien waar Tricorp voor staat: mooi kan altijd mooier en goed kan altijd beter. Duurzaam voor zover nu mogelijk en altijd gericht op de toekomst. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Tricorp T-shirts met lange mouwen bedrukken

De T-shirts met lange mouwen kunnen voorzien worden van een bedrukking of borduring. Deze bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. U kunt voor de personalisatie kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Werkkleding vertegenwoordigt de dragers in identiteit, functionaliteit en in duurzaamheid. Het motto van Tricorp is ‘Mooi kan altijd mooier en goed kan altijd beter’. Samenwerken om te denken in oplossingen en uitdagingen voor elkaar, maar ook met elkaar staat hierbij centraal. Tricorp heeft een ruim assortiment aan werkkleding voor zowel dames en heren. Het is belangrijk voor professionals dat de werkkleding perfect past. Benieuwd naar hoe de T-shirts met lange mouwen eruit zullen komen te zien met uw logo of bedrijfsnaam? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio! De Tricorp T-shirts met lange mouwen kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk.

Meer lezen >

Meer lezen >