Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 23 van 23 resultaten

1 - 23 van 23 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Tricorp T-shirts

De T-shirts van Tricorp zijn ideaal voor wanneer het weer wat warmer wordt en de temperaturen stijgen. Tricorp is een team dat samen werkt én samenwerkt aan het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding voor iedere professional. Het doel van Tricorp is professionals voorzien van werkkleding die ervoor zorgt dat zij het beste uit hun dag kunnen halen. Werkkleding die de dragers vertegenwoordigt in identiteit, functionaliteit en in duurzaamheid. Niemand begrijpt beter als Tricorp dat men met samenwerken veel meer bereikt dan welk individu dan ook. Het motto van Tricorp is ‘Mooi kan altijd mooier en goed kan altijd beter’. Hierbij staat samenwerken om te denken in oplossingen en uitdagingen voor elkaar, maar vooral ook met elkaar, centraal. Tricorp heeft voor zowel dames als heren werkkleding in de meest uiteenlopende vakgebieden. Voor professionals is het belangrijk dat de werkkleding perfect past.

Meer lezen >

Tricorp T-shirts online bestellen

U bestelt de Tricorp T-shirts makkelijk en snel online vanaf één stuk. Bij Tricorp staan een aantal kernwaarden centraal: duurzaamheid, veiligheid en samenwerken. Met RE2050 doet Tricorp continu onderzoek naar nieuwe mogelijkheden binnen circulaire werkkleding. Circulaire werkkleding is kleding die bestaat uit gerecyclede materialen. Het doel hiervan is samenwerken aan een circulaire economie in 2050. Als onderdeel van RE2050 lanceert Tricorp REWEAR: de transformatie van de bestsellers van Tricorp in een volledig circulair en innovatief materiaal. Met REWEAR en RE2050 brengt Tricorp duurzaamheid in een stroomversnelling die op de lange termijn houdbaar blijft. In het nieuwe circulaire logo van Tricorp ziet u in één oogopslag waar Tricorp voor staat: mooi kan altijd mooier en goed kan altijd beter. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Tricorp T-shirts bedrukken

De T-shirts van Tricorp kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking of borduring op de borst en/of rug. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Door uw bedrijfsnaam op de kleding te hebben, zet u uw naam meer in het licht en valt u meer op. Tricorp maakt het verschil door collecties uniforme werkkleding te ontwikkelen, die beschikbaar zijn in diverse maten en pasvormen. Het is belangrijk dat de werkkleding past bij het werk van de drager. Daarom biedt Tricorp één collectie werkkleding die past bij iedere professional. De T-shirts van Tricorp kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Bent u benieuwd naar hoe uw logo er uit zal komen te zien op de Tricorp T-shirts? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >