Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 5 van 5 resultaten

1 - 5 van 5 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Tricorp shorts

De shorts van Tricorp zijn perfect voor de zomerse maanden of voor wanneer u werkt in een warme omgeving. Een lange broek is niet altijd even comfortabel wanneer het warm is. De shorts van Tricorp zijn dan de perfecte oplossing. De shorts hebben de functionaliteit van een gewone werkbroek en het comfort van een fijne en degelijke korte broek. Ook heeft u met een short meer bewegingsvrijheid dan met een lange werkbroek. De shorts beschikken over voldoende zakken en opbergmogelijkheden. Tricorp is een team dat samen werkt én samenwerkt aan het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding voor iedere professional. Het doel van Tricorp is professionals voorzien van werkkleding die ervoor zorgt dat zij het beste uit hun dag kunnen halen. Werkkleding die de dragers vertegenwoordigt in identiteit, functionaliteit en in duurzaamheid. Niemand begrijpt beter als Tricorp dat men met samenwerken veel meer bereikt dan welk individu dan ook.

Meer lezen >

Tricorp shorts online bestellen

U kunt de Tricorp shorts eenvoudig online bestellen. Bij Tricorp staan een aantal kernwaarden centraal: duurzaamheid, veiligheid en samenwerken. Tricorp doet continu onderzoek naar nieuwe mogelijkheden binnen circulaire werkkleding met RE2050. Circulaire werkkleding is kleding die bestaat uit gerecyclede materialen. Het doel is een circulaire economie in 2050. In het circulaire logo van Tricorp ziet u in één oogopslag waar Tricorp voor staat. Duurzaam voor zover nu mogelijk en altijd gericht op de toekomst. Tricorp heeft als motto ‘Mooi kan altijd mooier en goed kan altijd beter’. Voor zowel dames als heren heeft Tricorp werkkleding voor de meest uiteenlopende vakgebieden. Het is voor professionals erg belangrijk dat de werkkleding perfect past. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Tricorp shorts bedrukken

De shorts van Tricorp kunnen bedrukt of geborduurd worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Wanneer u uw logo of bedrijfsnaam op de bedrijfskleding hebt, zet u uw naam meer in het licht en valt u meer op. Tricorp maakt het verschil door collecties uniforme werkkleding te ontwikkelen, die beschikbaar zijn in diverse maten en pasvormen. Bij werkkleding is het belangrijk dat de kleding aansluit bij het werk van de drager. Tricorp biedt één collectie werkkleding die past bij iedere professional. Benieuwd naar hoe uw logo er uit zal komen te zien op de Tricorp T-shirts? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio! U kunt de shorts zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf één stuk.

Meer lezen >

Meer lezen >