Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 8 van 8 resultaten

1 - 8 van 8 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Tricorp Polosweaters

De polosweaters van Tricorp zijn een goede optie voor de koudere dagen wanneer u wel degelijk voor de dag wilt komen. Moderne werkkleding moet van functionele en uitstekende kwaliteit zijn. Tricorp heeft werkkleding voor iedere professional en is al jaren marktleider in de werkkleding sector. De Tricorp polosweaters kunnen ingezet worden in vele sectoren. U kunt met de polosweaters erg eenvoudig een uniforme werkoutfit samenstellen voor uw medewerkers. Sinds 2019 is Tricorp aangesloten bij de Nederlandse werkgroep circulair textiel. Samen met andere kledingproducten, recyclers en overheidspartijen is een NTA (Nederlands Technische Afspraak) samengesteld. Met deze NTA draagt Tricorp bij aan het tegengaan van klimaatverandering, biodiversiteitsverlies en algehele uitputting van de aarde. De doelstelling is een volledig circulaire economie in 2050. Tricorp verwerkt grondstof circulair op verschillende manieren: recyclen (kleding vervezelen), herfabriceren (van een jas een tas maken), repareren of hergebruiken.

Meer lezen >

Tricorp Polosweaters online bestellen

De Tricorp polosweaters kunt u eenvoudig online bestellen. Duurzaamheid is bij Tricorp erg belangrijk. Tricorp als organisatie gelooft in verduurzamen. Zij werkt hierin samen met haar ketenpartners. Ook met haar pand in Rijen is Tricorp erg goed bezig. In 2019 heeft Tricorp namelijk het energielabel A ontvangen. Daarnaast scheiden ze al het afval, waardoor het in plaats van afval een grondstof voor de toekomst is. Tricorp heeft de richtlijnen van de OESO (Organisatie Economische Samenwerking en Ontwikkeling) en UNGP (United Nations Guiding Principles) omarmd. Deze richtlijnen gaan over ketenverantwoordelijkheid, mensenrechten, kinderarbeid, corruptie en milieu. Tricorp is gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001 en ISO 26000. Hiermee worden hele concrete en gestructureerde stappen gezet wat betreft kwaliteit en verbetering van het milieu. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Tricorp Polosweaters bedrukken

De polosweaters kunnen voorzien worden van bedrukking of borduring van uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De bedrukking of borduring kan geplaats worden op de borst en/of rug. Door werkkleding te laten bedrukken, zet u uw naam meer in het licht en zal uw bedrijf meer opvallen. Tricorp ontwikkelt collecties uniforme werkkleding, die beschikbaar zijn in diverse maten, kleuren en pasvormen. Bij werkkleding is het van belang dat de werkkleding goed aansluit bij het werk van de drager. Daarom biedt Tricorp één collectie werkkleding die past bij iedere professional. De polosweaters van Tricorp kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Bent u benieuwd naar hoe de polosweaters eruit zullen komen te zien met uw logo, bedrijfsnaam of slogan? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >