Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 30 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 30 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Tricorp Poloshirts

De poloshirts van Tricorp zijn ideaal als u net iets degelijker voor de dag wilt komen en toch praktisch gekleed wilt zijn. De ademende stof van een polo zorgt ook bij warm weer voor comfort en verkoeling. De poloshirts van Tricorp kunnen worden ingezet in veel verschillende sectoren. Met de poloshirts kunt u erg makkelijk een uniforme werkoutfit samenstellen voor uw medewerkers. Tricorp is sinds 2019 aangesloten bij de Nederlandse werkgroep circulair textiel. In samenwerking met andere kledingproducenten, recyclers en overheidspartijen is een NTA samengesteld. NTA staat voor Nederlands Technische Afspraak. Door middel van deze NTA draagt Tricorp bij aan het tegengaan van klimaatverandering, biodiversiteitsverlies en algehele uitputting van de aarde. Hierdoor kan in 2050 een volledig circulaire economie worden bereikt. Tricorp omarmt de richtlijnen van de OESO (Organisatie Economische Samenwerking en Ontwikkeling) en UNGP (United Nations Guiding Principles). Deze richtlijnen gaan over ketenverantwoordelijkheid, mensenrechten, kinderarbeid, milieu en corruptie.

Meer lezen >

Tricorp Poloshirts online bestellen

De Tricorp poloshirts besteld u gemakkelijk online. Duurzaamheid is bij Tricorp erg belangrijk. Tricorp als organisatie gelooft in verduurzamen. Zij werkt hierin samen met haar ketenpartners. Ook met haar pand in Rijen is Tricorp erg goed bezig. In 2019 heeft Tricorp namelijk het energielabel A ontvangen. Daarnaast scheiden ze al het afval, waardoor het in plaats van afval een grondstof voor de toekomst is. Tricorp is gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001 en ISO 26000. Hiermee worden hele concrete en gestructureerde stappen gezet wat betreft kwaliteit en verbetering van het milieu. Tricorp verwerkt grondstof circulair op verschillende manieren: recyclen (kleding vervezelen), herfabriceren (van een jas een tas maken), repareren of hergebruiken. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Tricorp Poloshirts bedrukken

Duurzaamheid is bij Tricorp erg belangrijk. Tricorp als organisatie gelooft in verduurzamen. Zij werkt hierin samen met haar ketenpartners. Ook met haar pand in Rijen is Tricorp erg goed bezig. In 2019 heeft Tricorp namelijk het energielabel A ontvangen. Daarnaast scheiden ze al het afval, waardoor het in plaats van afval een grondstof voor de toekomst is. Tricorp is gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001 en ISO 26000. Hiermee worden hele concrete en gestructureerde stappen gezet wat betreft kwaliteit en verbetering van het milieu. Tricorp verwerkt grondstof circulair op verschillende manieren: recyclen (kleding vervezelen), herfabriceren (van een jas een tas maken), repareren of hergebruiken. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >