Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 6 van 6 resultaten

1 - 6 van 6 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Tricorp Overalls

De overalls van Tricorp zijn geschikt voor iedere professional. Een overall biedt de nodige bescherming voor in de werkplaats of buiten. Een overall als werkkleding of bedrijfskleding is in veel branches niet weg te denken. Denk hierbij aan branches zoals de techniek, bouw, offshore of een beroep in de agrarische sector. Tricorp is een team dat samen werkt én samenwerkt aan het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding voor iedere professional. Tricorp heeft als doel om iedere professional te voorzien van werkkleding die ervoor zorgt dat zij het beste uit hun dag kunnen halen. De werkkleding van Tricorp vertegenwoordigt de dragers in identiteit, functionaliteit en in duurzaamheid. Niemand begrijpt beter als Tricorp dat men met samenwerken veel meer bereikt dan welk individu dan ook. Tricorp maakt het verschil door collecties uniforme werkkleding te ontwikkelen, die beschikbaar zijn in verschillende kleuren, maten en pasvormen.

Meer lezen >

Tricorp Overalls online bestellen

U kunt de Tricorp overalls makkelijk online bestellen. Bij Tricorp staan een aantal kernwaarden centraal: samenwerken, duurzaamheid en veiligheid. Tricorp doet met RE2050 continu onderzoek naar nieuwe mogelijkheden binnen de circulaire werkkleding. Circulaire werkkleding is kleding die gemaakt is van gerecyclede materialen. Tricorp wil toewerken naar een circulaire economie in 2050. Als onderdeel van RE2050 lanceert Tricorp daarom REWEAR, waarin de bestsellers van Tricorp worden getransformeerd in een volledig circulair en innovatief materiaal.  In het vernieuwde logo van Tricorp kunt u in één opslag zien waar Tricorp voor staat: mooi kan altijd mooier en goed kan altijd beter. Duurzaam voor zover nu mogelijk en altijd gericht op de toekomst. De werkkleding moet goed aansluiten bij het werk van de drager. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft.

Meer lezen >

Tricorp Overalls bedrukken

De overalls kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking of borduring. Deze bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de achterzak en/of broekspijp. U kunt voor de personalisatie kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Door uw logo of bedrijfsnaam op de kleding te laten drukken, zet u uw naam meer in het licht en zult u meer opvallen. Tricorp heeft als motto ‘Mooi kan altijd mooier en goed kan altijd beter’. Samenwerken om te denken in oplossingen en uitdagingen voor elkaar, maar ook met elkaar staat hierbij centraal. Tricorp heeft werkkleding voor zowel dames als heren. Voor professionals is het belangrijk dat de werkkleding perfect past. Bent u benieuwd naar hoe de overalls eruit zullen komen te zien met uw logo of bedrijfsnaam? Vraag dan gratis een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >