Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 33 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 33 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Tricorp werkjassen

Met de werkjassen van Tricorp kunt u ook in koudere omstandigheden comfortabel verder werken. Tricorp is een team dat samen werkt én samenwerkt aan het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding voor iedere professional. Het doel van Tricorp is het voorzien van professionals van werkkleding die ervoor zorgt dat zij het beste uit hun dag kunnen halen. De werkkleding vertegenwoordigt de dragers in identiteit, functionaliteit en in duurzaamheid. Er is niemand die beter begrijpt als Tricorp dat men met samenwerken veel meer bereikt dan welk individu dan ook. Het motto van Tricorp is ‘Mooi kan altijd mooier en goed kan altijd beter’. Hierbij staat samenwerken om te denken in oplossingen en uitdagingen voor elkaar, maar ook met elkaar centraal. Tricorp heeft een ruim assortiment aan werkkleding voor zowel dames als heren. Het is belangrijk voor professionals dat de werkkleding perfect past.

Meer lezen >

Tricorp werkjassen online bestellen

Bestel de Tricorp werkjassen makkelijk online! Tricorp heeft een aantal kernwaarden die centraal staan: duurzaamheid, veiligheid en samenwerken. Met RE2050 doet Tricorp continu onderzoek naar nieuwe mogelijkheden binnen circulaire werkkleding. Circulaire werkkleding betekent dat het kleding is die bestaat uit gerecyclede materialen. Tricorp wil samenwerken aan een circulaire economie in 2050. Als onderdeel van RE2050 lanceert Tricorp REWEAR. Dit is een project waarin de bestsellers van Tricorp worden getransformeerd in een volledig circulair en innovatief materiaal. In het nieuwe circulaire logo van Tricorp kunt u in één oogopslag zien waar Tricorp voor staat: mooi kan altijd mooier en goed kan altijd beter. Duurzaam voor zover nu mogelijk en altijd gericht op de toekomst. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder.

Meer lezen >

Tricorp werkjassen bedrukken

De werkjassen van Tricorp kunnen voorzien worden van een bedrukking of borduring. Deze bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Door uw logo of bedrijfsnaam op de kleding te hebben, zet u uw naam meer in het licht en zult u meer opvallen. Tricorp maakt het verschil door collecties uniforme werkkleding te ontwikkelen, die beschikbaar zijn in verscheidende kleuren, maten en pasvormen. De werkkleding moet goed aansluiten bij het werk van de drager. Om deze reden biedt Tricorp één collectie werkkleding die past bij iedere professional. De Tricorp werkjassen kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Benieuwd naar hoe de werkjassen eruit zullen komen te zien met uw logo of bedrijfsnaam? Vraag dan gratis een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >