Dit zeggen onze klanten

Tricorp bodywamers

De Tricorp bodywarmers zijn ontworpen om u comfortabel te laten voelen ongeacht de koude weers- en werkomstandigheden. Bij bodywarmers is de bewegingsvrijheid groot, doordat een bodywarmer geen mouwen heeft. Ook steekt de sportieve look van een bodywarmer menig bedrijf weer in een jong jasje. Ieder bedrijf heeft behoefte aan werkkleding die veilig, betrouwbaar en hoogwaardig is. Duurzaamheid staat bij Tricorp voorop. Zo heeft het pand van Tricorp het energielabel A ontvangen. Tricorp is gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001 en ISO 26000. Hier worden concrete en gestructureerde stappen mee gezet wat betreft kwaliteit en verbetering van het milieu. Ook scheidt Tricorp goed haar afval, waardoor het in plaats van afval een grondstof voor de toekomst is. Tricorp volgt de richtlijnen van de UNGP (United Nations Guiding Principles) en de OESO (Organisatie Economische Samenwerking en Ontwikkeling). Deze richtlijnen gaan over kinderarbeid, mensenrechten, corruptie, ketenverantwoordelijkheid en milieu.

Meer lezen >

Tricorp bodywamers online bestellen

Bestel de Tricorp bodywarmers bij ons makkelijk online! Tricorp is sinds 2019 aangesloten bij de Nederlandse werkgroep circulair textiel. Samen met andere kledingproducenten, overheidspartijen en recyclers is een NTA (Nederlandse Technische Afspraak) samengesteld. Door middel van deze NTA wil Tricorp bijdragen aan het tegengaan van klimaatverandering, biodiversiteitsverlies en algehele uitputting van de aarde. Het doel is een volledig circulaire economie in 2050. Tricorp gelooft in verduurzamen en dit is goed terug te zien in haar logo. Hierop staan de woorden ‘Reduce, Reuse en Rewear’. Reduce voor het verminderen van watergebruik, energie, CO2 uitstoot en het gebruik van nieuwe grondstoffen. Met Reuse wil Tricorp gedragen werkkleding inzamelen om deze in nieuwe textielproducten te gebruiken. Rewear voor het hergebruiken van materialen in onze werkkleding, zoals het recyclen van een PET-fles naar PET-polyester.

Meer lezen >

Tricorp bodywamers bedrukken

De Tricorp bodywarmers kunnen bedrukt of geborduurd worden met uw logo, slogan of bedrijfsnaam. Deze borduring of bedrukking kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Door uw werkkleding te personaliseren met uw bedrijfsgegevens, zet u uw naam meer in het licht en zult u meer opvallen. Tricorp ontwikkelt collecties uniforme werkkleding, die beschikbaar zijn in diverse kleuren, pasvormen en maten. Alle bodywarmers van Tricorp hebben voldoende opbergruimte doordat ze beschikken over veel zakken. De bodywarmers kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de Tricorp bodywarmers? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio

Meer lezen >

Meer lezen >