Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 11 van 11 resultaten

1 - 11 van 11 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Tricorp Accessoires

De Tricorp accessoires zijn geschikt voor iedere professional! Met de accessoires van Tricorp kunt u uw outfit helemaal compleet maken. Met de juiste accessoires haalt u namelijk nog meer uit de werkkleding van Tricorp. Tricorp is een team dat samen werkt én samenwerkt aan het ontwikkelen en produceren van de beste werkkleding voor iedere professional. Het doel van Tricorp is om ervoor te zorgen dat professionals over werkkleding beschikken waarmee zij het beste uit hun dag kunnen halen. De werkkleding van Tricorp representeert identiteit, functionaliteit en duurzaamheid. Voor Tricorp is het van groot belang dat de kwaliteit en comfort van de producten gegarandeerd blijft. Daarnaast staat circulariteit hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Ook bij circulaire producten doet Tricorp geen concessies aan kwaliteit, maar zorgt het zelfs voor optimalisatie in kwaliteit en functionaliteit.

Meer lezen >

Tricorp Accessoires online bestellen

De Tricorp accessoires kunnen online al besteld worden vanaf één stuk. Tricorp heeft de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties omarmd en daarom staan een aantal Sustainable Development Goals centraal binnen Tricorp. De doelen zijn geen armoede, goede gezondheid en welzijn, gendergelijkheid, kwaliteitsonderwijs, waardig werk en economische groei, schoon water en sanitair en ongelijkheid verminderen. Ook klimaatactie, verantwoorde consumptie en productie, leven op het land, leven in het water en partnerschap staan centraal. Tricorp heeft als motto ‘Mooi kan altijd mooier en goed kan altijd beter’. Hierbij staat het samenwerken om te denken in oplossingen en uitdagingen voor elkaar, maar vooral met elkaar centraal. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers!

Meer lezen >

Tricorp Accessoires voor de werkvloer

Tricorp werkt erg hard aan duurzaamheid bij het produceren van accessoires voor op de werkvloer. Dit gaat van het verduurzamen van de productie zelf en de wijze en omstandigheden waarin de kleding wordt geproduceerd tot de werkzaamheden op kantoor. Tricorp verwerkt grondstof tot circulaire werkkleding op verschillende manieren: recyclen (kleding vervezelen), herfabriceren (van een jas een tas maken), repareren of hergebruiken. Om het gezamenlijk werken aan een duurzame en sociale textielketen mogelijk te maken, heeft Tricorp gedragsregels opgesteld die bij al haar leveranciers gehanteerd worden. De materialen waar de producten van Tricorp van zijn gemaakt zijn OEKO-TEX standaard 100 gecertificeerd. Dit betekent dat de materialen worden getest op meer dan 300 schadelijke stoffen en dat ze aan erg strenge criteria moeten voldoen. Zo kan de veiligheid en kwaliteit gewaarborgd worden.

Meer lezen >

Meer lezen >