Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 22 van 22 resultaten

1 - 22 van 22 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Duo color T-shirts

De duo color T-shirts zijn gemaakt van twee verschillende kleuren. De T-shirts zijn perfect voor wanneer de temperaturen stijgen en het weer warmer wordt. De duo color T-shirts hebben een fijne pasvorm en zitten erg comfortabel. Hierdoor zijn deze T-shirts perfect om in te zetten als werk- of bedrijfskleding. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten duo color T-shirts. Zo hebben we T-shirts met een ronde hals, maar ook T-shirts met een V-hals. De duo color T-shirts zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleurcombinaties en in een brede maatvoering. U vindt bij ons duo color T-shirts van bekende merken, zoals Tricorp en Mascot. Hierdoor weet u zeker dat u T-shirts van een uitstekende kwaliteit in huis haalt! De T-shirts zullen er na vele wasbeurten nog goed uitzien.

Meer lezen >

Duo color T-shirts online bestellen

U kunt de duo color T-shirts makkelijk en snel bij ons bestellen. Het is mogelijk om de T-shirts zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf één stuk. De T-shirts kunnen besteld worden in de maten XS tot en met 8XL. Onze duo color T-shirts zijn behandeld met softener en enzymen, waardoor de shirts zacht en glad aanvoelen. De meeste T-shirts zijn een unisex model en zijn daardoor geschikt voor zowel dames als heren. U zult in ons brede assortiment altijd een perfect duo color T-shirt vinden voor u of uw medewerkers! Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Duo color T-shirts bedrukken

De duo color T-shirts kunnen gepersonaliseerd worden door deze te laten bedrukken of borduren. Voor deze personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Met de bedrukte duo color T-shirts kunt u makkelijk een uniforme werkoutfit voor uw team samen stellen. Wanneer u ervoor kiest om de T-shirts te bedrukken met uw logo, zal uw logo door veel mensen gezien worden en zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen. U kunt de duo color T-shirts ook laten bedrukken voor een familiedag of een evenement. Benieuwd naar hoe de T-shirts eruit zullen komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >