Dit zeggen onze klanten

Vlamvertragende sweaters

Goede vlamvertragende sweaters zijn van onschatbare waarde op de werkplaats. Vlamvertragende sweaters zorgen voor extra bescherming en veiligheid voor wanneer u bij open vuur of bij andere brandgevaarlijke plekken werkzaamheden verricht. Bij ons vindt u een breed assortiment aan vlamvertragende sweaters, waarmee u op een veilige manier uw werkzaamheden in de buurt van hitte en rondvliegende vonken kunt verrichten. De vlamvertragende sweaters uit ons assortiment zijn EN 11612 gecertificeerd. Dit betekent dat de sweaters beschermen tegen hitte en vlammen. Ook zijn de sweaters EN 1149 gecertificeerd. Dit houdt in dat de sweaters bescherming bieden tegen elektrostatische eigenschappen. In ons assortiment vindt u vlamvertragende sweaters van het bekende merk Tricorp. Hierdoor weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt.

Meer lezen >

Vlamvertragende sweaters bedrukken

Alle vlamvertragende sweaters uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de sweaters te laten borduren. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Ook met vlamvertragende sweaters kan uw personeel representatief voor de dag komen wanneer u ze laat bedrukken of borduren. Een bijkomend voordeel is dat uw logo door veel mensen gezien zal worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Benieuwd naar hoe uw logo of tekst eruit zal komen te zien op de vlamvertragende sweaters? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Vlamvertragende sweaters online bestellen

De vlamvertragende sweaters kunnen makkelijk en snel online besteld worden. Zowel bedrukt als onbedrukt kunnen de sweaters al besteld worden vanaf één stuk. Bij de brandweer komen vlamvertragende sweaters goed van pas, maar ook in bepaalde takken van de chemische industrie of in de afvalverwerking zijn vlamvertragende sweaters erg belangrijk. De vlamvertragende sweaters kunnen besteld worden in verschillende modellen en kleuren. De sweaters zijn daarnaast verkrijgbaar in een brede maatvoering, namelijk van maat XS tot en met 5XL. Bij specifieke wensen of vragen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >