Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 97 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 97 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Sweaters met rits

Voor de wat koudere dagen zijn sweaters met rits erg fijn om te hebben als bedrijfskleding. Met de sweaters met rits bent u voorbereid om koude weers- en werkomstandigheden. Het makkelijke aan deze sweaters met rits is dat u ze makkelijk en snel aan en uit kunt doen. De sweaters beschikken over vele handige zakken waar u uw belangrijkste persoonlijke spullen in kunt opbergen, zoals uw telefoon, sleutels en pasjes. De sweaters met rits zijn erg comfortabel en warm en hebben een mooie pasvorm. De sweaters hebben geen capuchon. U vindt bij ons een ruim assortiment aan sweaters met rits in verschillende uitvoeringen en kleuren. We hebben sweaters van verschillende bekende merken, zoals Tricorp, Dassy en Mascot.

Meer lezen >

Sweaters met rits bedrukken

De sweaters met rits kunnen gepersonaliseerd worden door deze te laten bedrukken of borduren. Voor deze personalisatie kunt u kiezen voor uw logo, bedrijfsnaam of een eigen tekst. De personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Door de sweaters te laten bedrukken met uw logo, zal uw personeel herkenbaar zijn en zullen ze zich herenigd voelen met elkaar. Wanneer u de sweaters laat borduren geeft u ze een nog professionelere uitstraling. Een voordeel van het bedrukken of borduren van de sweaters is dat uw logo door veel mensen gezien zal worden. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen! Benieuwd naar hoe uw logo of tekst eruit zal komen te zien op de sweaters met rits? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio.

Meer lezen >

Sweaters met rits online bestellen

Bij ons kunnen de sweaters met rits makkelijk en snel online besteld worden. De sweaters met rits kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. De meeste sweaters zijn een unisex model en zijn dus geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De sweaters kunnen besteld worden in een brede maatvoering, namelijk van maat XS tot en met 5XL. Doordat de sweaters besteld kunnen worden in vele kleuren en ook nog eens gepersonaliseerd kunnen worden, zult u altijd een sweater vinden die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Twijfel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Dit gaat makkelijk via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >