Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 19 van 19 resultaten

1 - 19 van 19 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Polosweaters

Polosweaters kunnen gezien worden als een combinatie van polo’s en truien. Zo hebben ze de lange mouwen en de dikkere stof van truien en de knopen en kraag hebben ze van een poloshirt. Een polosweater is dus warmer dan een gewoon poloshirt. Polosweaters worden vaak als netter ervaren dan een gewone trui, wat erg belangrijk kan zijn voor de uitstraling van uw bedrijf. Met de polosweaters kunt u snel een uniforme look voor al uw medewerkers creëren. De polosweaters zijn te verkrijgen in modellen speciaal voor mannen en vrouwen, maar ook in handige unisex modellen. U vindt bij ons een ruim assortiment aan polosweaters van verschillende bekende merken, zoals Tricorp en Mascot. Zo weet u zeker dat u polosweaters van kwaliteit in huis haalt!

Meer lezen >

Polosweaters bedrukken

De polosweaters uit ons assortiment kunnen allemaal bedrukt of geborduurd worden met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Deze bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. De al zo professionele uitstraling van een polosweater wordt nog verder versterkt wanneer er een logo of bedrijfsnaam op de polosweater te zien is. Bovendien zal uw logo door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Benieuwd naar hoe de polosweaters eruit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Polosweaters online bestellen

De polosweaters kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. U kunt de polosweaters zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf één stuk. De polosweaters kunnen besteld worden in een brede maatvoering, namelijk van maat XS tot en met 5XL. Ook zijn de polosweaters verkrijgbaar in vele mooie kleuren. Hierdoor zal er altijd een polosweater tussen zitten die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf! Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >