Dit zeggen onze klanten

Kinder sweaters

De kinder sweaters zijn mooie sweaters speciaal voor kinderen. De sweaters zijn perfect voor de koudere wintermaanden! De kinder sweaters hebben een comfortabele pasvorm en zien er ook erg sportief uit. De sweaters zijn gemaakt van een combinatie van polyester en katoen. De kinder sweaters zijn hoogwaardig afgewerkt voor een optimaal draagcomfort. Ook zorgt de behandeling met softener ervoor dat de sweaters extra zacht aanvoelen. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan sweaters speciaal voor kinderen. De kinder sweaters zijn verkrijgbaar in de maten 90 tot en met 164. De sweaters uit ons assortiment zijn onder andere van het bekende merk Dassy waardoor u zeker weet dat u kwaliteit in huis haalt.

Meer lezen >

Kinder sweaters bedrukken

Het is mogelijk om alle kinder sweaters uit ons assortiment te laten bedrukken op de borst en/of rug. Naast het bedrukken kunnen de sweaters ook geborduurd worden. U kunt ervoor kiezen om de kinder sweaters te bedrukken met een foto, naam of zelfs een logo. Het bedrukken van de kinder sweaters is leuk voor een klassenuitje met school of leuk om als het hele team in een sweater rond te lopen. Zo is het voor iedereen duidelijk dat jullie bij elkaar horen. Benieuwd naar hoe de kinder sweaters eruit zullen komen te zien met de door u gekozen bedrukking of borduring? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Kinder sweaters online bestellen

Het online bestellen van de kinder sweaters gaat bij ons erg snel en makkelijk. De kinder sweaters kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Naast het bedrukken van de kinder sweaters voor een klassenuitje kunt u er ook voor kiezen om de bedrukte kinder sweaters cadeau te doen aan een kind op een verjaardag of met de feestdagen. De kinder sweaters zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >