Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 14 van 14 resultaten

1 - 14 van 14 resultaten

Dit zeggen onze klanten

High visibility sweaters

High visibility sweaters zijn onmisbaar wanneer u of uw medewerkers veel buiten werken. Met de high visibility sweaters zijn uw medewerkers goed zichtbaar tijdens hun werkzaamheden en kunnen zij dus veilig aan het werk. Bij sommige beroepen is het verplicht om high visibility werkkleding te dragen. Aan de zichtbaarheid van uw werknemers worden strenge eigen gesteld door de Nederlandse en Europese wetgeving. Een belangrijke norm die geldt is de EN-471 norm. Deze norm legt de vereiste hoeveelheid fluorescerende stof en reflecterend materiaal in ieder stuk veiligheidskleding vast. U vindt bij ons een ruim assortiment aan high visibility sweaters in verschillende kleuren en modellen. Bij ons kunt u ervan uit gaan dat alle high visibility sweaters uit ons assortiment voldoen aan alle vereiste wetgeving en eisen.

Meer lezen >

High visibility sweaters bedrukken

De high visibility sweaters kunnen allemaal bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Naast dat de sweaters bedrukt kunnen worden, kunnen ze ook voorzien worden van een borduring. Er zijn echter wel strenge regels verbonden aan het bedrukken en borduren van de sweaters doordat het gaat om high visibility sweaters. Wij kunnen de sweaters bedrukken of borduren op een plek die gebonden is aan alle regels. Zo kunt u extra opvallen met de high visibility sweaters! Benieuwd naar hoe de high visibility sweaters eruit zullen komen te zien met uw logo of tekst? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio.

Meer lezen >

High visibility sweaters online bestellen

Het bestellen van de high visibility sweaters gaat makkelijk en snel online. Het is mogelijk om de sweaters zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf één stuk. U vindt in ons assortiment sweaters van verschillende bekende merken, zoals Mascot, Dassy en Tricorp. De high visibility sweaters kenmerken zich door de felle kleuren en de reflecterende strepen. De sweaters worden zo ontworpen dat optimale zichtbaarheid gecreëerd wordt voor een veilige werksituatie. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >