Dit zeggen onze klanten

Medische stress items

Anti-stress figuren met logo zijn verkrijgbaar in talloze vormen zodat er voor iedere branche een geschikt stress item is. Anti-stress figuren zijn van oorsprong ronde ballen die gebruikt worden om in te knijpen om zodoende de stress te verlichten. Tegenwoordig worden anti-stress artikelen steeds vaker ingezet als promotieartikelen vanwege het ruime drukoppervlak en de lage prijs. Antistress ballen maken plaats voor antistress figuren in de meest uiteenlopende vormen en maten. Voor de medische branche hebben we stress-figuren in de vorm van een dokter, een chirurg, een lever, een tablet of een medicijn. Zijn er stressvolle dagen op komst? Geef uw klanten, personeel en andere relaties een stress-verlichtend artikel uit blijk van waardering en respect voor de lange dagen die ze maken. Zonder veel moeite kunt u ze helpen in stressvolle momenten!

Meer lezen >

Medische stress items bedrukken

Wij kunnen de anti-stress dokter bedrukken met de logo van uw bedrijf of de naam van uw vereniging voor een persoonlijke uitstraling. Zodoende komt uw bedrijfsnaam vaak onder ogen wat natuurlijk gunstig is voor uw naamsbekendheid. Past de anti-stress zwangere vrouw beter bij uw doeleinden of gaat u toch voor de anti-stress smiley om uw relaties op te vrolijken? Ons assortiment is enorm! Verras uw relaties met dit originele relatiegeschenk en zorg ervoor dat ze zich even kunnen ontspannen tijdens de dagelijkse hectiek. Een klein gebaar met grote gevolgen. Immers niemand zit te wachten op gestresst personeel, toch?

Meer lezen >

Medische stress items met logo

Bent u geïnteresseerd in de medische stressartikelen? U kunt via onze website een offerte aanvragen voor een of meerdere anti-stress artikelen. Indien u ervoor kiest om de medische stressfiguren te laten bedrukken met een persoonlijke opdruk, maken wij een digitaal voorstel voor u. Zo kunt u precies zien hoe de bedrukte stressfiguren eruit komen te zien zodat u niet voor verrassingen komt te staan wanneer de producten geleverd worden. Het maken van een bedrukkingsvoorstel is kosteloos en verplicht u verder nergens toe. Laat u verrassen door de vaardigheden van ons ontwerpteam! Na uw goedkeuring zal het niet lang duren voordat de medische stressartikelen met uw logo worden geleverd zodat het ontspannen snel kan beginnen!

Meer lezen >

Meer lezen >