Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 0 van 0 resultaten
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 0 van 0 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Fidget spinners

Fidget spinners bevorderen de concentratie en daarnaast hebben ze een positieve werking op mensen met ADHD of autisme. Wanneer u fidget spinners met uw logo wilt bestellen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment aan fidget spinners in vele kleuren. Zo kunt u gaan voor de kleur de het beste aansluit bij uw bedrijf of uw promotionele actie. Daarnaast is het ook mogelijk om de fidget spinners full color te bedrukken voor een optimale personalisering. Wij zorgen ervoor dat de bedrukte fidget spinners op tijd bij u geleverd worden, zodat u uw klanten, personeel en andere relaties snel kunt verrassen met een origineel en uniek relatiegeschenk.

Meer lezen >

Fidget spinners online bestellen

De fidget spinners kunnen bij ons makkelijk en snel online besteld worden. De fidget spinners kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 25 stuks. De bedrukte fidget spinners zijn perfect om in te zetten als promotiemiddel voor op beurzen, evenementen of open dagen. De bedrukte fidget spinners zorgen ervoor dat uw bedrijfsnaam door veel mensen gezien zal worden, waardoor ook de naamsbekendheid van uw bedrijf zal vergroten. Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder.

Meer lezen >

Fidget spinners bedrukken

De fidget spinners kunnen volledig naar uw wensen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. De fidget spinners hebben een relatief groot drukoppervlak en daardoor zijn de perfect om in te zetten als promotionele artikelen. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren of u kunt kiezen voor een full color bedrukking. Hierdoor kunt u kiezen voor een bedrukking die volledig past bij uw wensen. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de fidget spinners? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >