Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 144 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Anti stressballen bedrukken

Anti stressballen bedrukken doet u bij Premiumwereld! Stressballen zijn gemaakt van een flexibele kunststof met het kenmerk dat deze altijd weer terugkeert naar de oorspronkelijke vorm, hoe hard u ook knijpt. Doordat in de stressballen veel wordt geknepen, moet de bedrukking wel tegen een stootje kunnen. Wij kiezen voor een hoge kwaliteit bedrukking in één kleur, waardoor uw logo altijd goed zichtbaar zal blijven.

 

 

Meer lezen >

Bedrukte anti stressfiguren

Bedrukte anti stressfiguren zijn een perfect middel om af te komen van al uw stress. Bij Premiumwereld vindt u een breed assortiment aan anti stressfiguren. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor de simpele stressballen, maar ook stressartikelen die te maken hebben met sport, dieren en emoticons. Zelfs de fidget spinner kunt u op onze website vinden. Anti stressfiguren bedrukken is al mogelijk vanaf 25 stuks!

 

 

Meer lezen >

Anti stressartikelen met logo bestellen

Bij Premiumwereld kunt u snel anti stressartikelen met logo bestellen. Stressballen zijn erg populair voor bedrijven en verenigingen. Door een stressbal te bedrukken, kunt u op een ludieke wijze uw bedrijf onder de aandacht brengen. Stressballen met logo zijn steeds vaker een vast onderdeel op een bureau. Ook voor intern gebruik bij bedrijven zijn stressballen met bedrukking dus ideale relatiegeschenken.

 

 

 

 

 

 

Meer lezen >