Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 13 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Strandballen bedrukken

Strandballen bedrukken doe je bij Premiumwereld! Omdat onze strandballen zijn gemaakt van 0.2 mm dik PVC zijn ze uitermate geschikt om te bedrukken en gaan ze ook nog eens lang mee. Vrijwel al onze strandballen kunnen in 1 of 2 kleuren worden bedrukt. Uiteraard is het bij Premiumwereld ook mogelijk om uw strandballen onbedrukt te bestellen. Strandballen bedrukken is al mogelijk vanaf 100 stuks.

Meer lezen >

Bedrukte strandballen

Door uw relaties een bedrukte strandbal cadeau te doen blijft u ook in de zomermaanden in beeld. Premiumwereld heeft een breed assortiment strandballen in verschillende kleuren en maten variërend tussen de 25 en 50 centimeter doorsnee. Er past dus altijd wel een strandbal bij uw wensen en de kleur van uw logo! Daarnaast biedt Premiumwereld ook mini strandballen en zwembanden aan voor nog meer plezier op het strand.

Meer lezen >

Strandballen met logo

Strandballen met logo zijn niet alleen geschikt voor de vakantie of op het strand. Ook voor zwembaden, festivals, parken of scholen zijn strandballen uitermate geschikt. Daarnaast kunnen strandballen ook de perfecte eye catcher zijn voor uw bedrijf op beurzen of evenementen! Omdat strandballen mensen aantrekken zal er veel gebruik worden gemaakt van uw strandballen en zal de naamsbekendheid van uw bedrijf snel worden vergroot.

Meer lezen >