Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 30 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 30 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Stabilo potloden

De Stabilo potloden staan voor Duitse kwaliteit, een grote variatie aan kleuren en innovatie kracht. De producten van Stabilo zijn geliefd over de hele wereld en zorgen ervoor dat het dagelijkse leven van iedere gebruiker elke dag een beetje kleurrijker wordt. Potloden zijn erg handig doordat u de tekeningen die u maakt met het potlood nog kunt weg gummen. Daarom gebruiken veel mensen nog steeds iedere dag een potlood om even snel wat te noteren. De Stabilo potloden kunnen daarom niet bij u ontbreken! U vindt bij Premiumwereld een breed assortiment aan Stabilo pennen. Zo hebben we speciale potloden voor mensen die linkshandig  zijn of potloden die ontworpen zijn met een ergonomische vorm voor mensen die vele uren moeten schrijven.

Meer lezen >

Stabilo potloden online bestellen

Het bestellen van de Stabilo potloden met logo of uw bedrukking naar wens kan makkelijk en snel online bij ons op de website. U kunt de Stabilo potloden zowel bedrukt als onbedrukt al mogelijk vanaf 100 stuks. De bedrukte Stabilo potloden zijn ideaal om in te zetten als promotieartikel of als relatiegeschenk. De potloden zullen overal terecht komen en daardoor door veel mensen gezien worden. Hierdoor zal uw naamsbekendheid zeker toenemen! Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Stabilo potloden bedrukken

U heeft de mogelijkheid om de Stabilo potloden te laten bedrukken. Voor de bedrukking kunt u kiezen voor uw logo, bedrijfsnaam of een zelf gekozen tekst. De potloden kunnen daarnaast in vele kleuren besteld worden. Hierdoor kunt u de pennen geheel naar uw eigen wensen laten bedrukken en zal er zeker een geschikt potlood voor u te vinden zijn in ons assortiment! De potloden zullen thuis of op kantoor altijd van pas komen. Benieuwd naar hoe de Stabilo potloden eruit zullen komen te zien met uw logo of bedrijfsnaam? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >