Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 34 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 34 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Stabilo markeerstiften

Bedrukte Stabilo markeerstiften zijn niet uit het bedrijfsleven weg te denken. Sinds 1971 is deze markeerstift de nummer één van de markeerstiften. Stabilo is een van de meest toonaangevende fabrikanten van schrijfwaren van de wereld en staat voor Duitse kwaliteit, een grote variatie aan kleuren en innovatie kracht. De producten van Stabilo zijn wereldwijd geliefd en zorgen ervoor dat het leven van alle gebruikers elke dag een beetje kleurrijker wordt. Markeerstiften worden ook wel arceerstiften of highlighters genoemd. Een markeerstift is een viltstift waarmee u teksten kunt markeren en voorwerpen herkenbaar kunt labelen. Daarom mogen markeerstiften dan ook niet ontbreken in iedere bureaulade of etui. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan Stabilo markeerstiften in verschillende kleuren.

Meer lezen >

Stabilo markeerstiften bedrukken

Alle Stabilo markeerstiften uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren of u kunt kiezen voor een full colour bedrukking. Markeerstiften worden door veel mensen gebruikt. Zo zijn markeerstiften erg gewild onder studenten, maar ook op kantoor of thuis is een markeerstift onmisbaar. Daarom is het altijd een goed idee om een bedrukte markeerstift als relatiegeschenk of als promotioneel artikel te geven. Op deze manier maakt u op een originele manier reclame voor uw bedrijf en zal uw naamsbekendheid toenemen.

Meer lezen >

Stabilo markeerstiften met logo

Bij Premiumwereld kunt u eenvoudig en snel bedrukte Stabilo markeerstiften bestellen. De markeerstiften kunnen al bedrukt en besteld worden vanaf 500 stuks. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u altijd graag verder! U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Bent u benieuwd naar het eindresultaat? Dan kunt u gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aanvragen.

Meer lezen >

Meer lezen >