Dit zeggen onze klanten

Headphones

Headphones zijn perfect om overal waar u maar wilt naar muziek te luisteren! Voor de echte muziekliefhebbers is een goede koptelefoon een must. We luisteren allemaal graag muziek, zoals in de trein, tijdens het sporten of voor het slapen. U vindt bij ons een breed assortiment aan verschillende soorten koptelefoons. De bluetooth headphones zijn erg comfortabel door het lichtgewicht materiaal en de zachte oorkussens. Deze koptelefoons kunt u makkelijk koppelen met zowel Android als Apple apparaten. Ook heeft u geen last van vervelende kabels met de bluetooth headphones. Sommige headphones hebben een opvouwbaar ontwerp, waardoor u de hoofdtelefoon makkelijk overal mee naartoe kan nemen. We hebben ook hoofdtelefoons met een aux kabel die u makkelijk kunt aansluiten op al uw apparaten.

Meer lezen >

Headphones online bestellen

De headphones met bedrukking kunnen eenvoudig en snel bij ons online besteld worden. Het bestellen van de koptelefoons is zowel bedrukt als onbedrukt al mogelijk vanaf 10 stuks. Bij ons vindt u koptelefoons in verschillende kleuren. Met de koptelefoons kunt u tot wel 16 uur lang naar uw favoriete muziek luisteren. Ook geniet u met onze koptelefoons van een hoge kwaliteit muziek. Wie de bedrukte headphones cadeau krijgt, weet dat hij een zorgvuldig gekozen geschenk ontvangt. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Headphones bedrukken

De headphones kunnen allemaal volledig naar uw wensen bedrukt worden. U kunt voor de bedrukking kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of slogan. De koptelefoons kunnen in full color bedrukt worden. De bedrukte headphones zijn ideaal om in te zetten als relatiegeschenk. Uw relaties en klanten zullen de koptelefoons met personalisatie vaak gebruiken en zullen daardoor ook met regelmaat aan uw bedrijf herinnerd worden. Zo zal de naamsbekendheid van uw bedrijf ook nog eens toenemen! Benieuwd naar hoe de headphones eruit zullen komen te zien met uw logo of afbeelding? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >