Dit zeggen onze klanten

SOXS wollen sokken

SOXS is een Nederlands merk dat bekend staat om haar wollen sokken. SOXS is in een korte tijd uitgegroeid tot een hip merk met veel fans. De ecologische SOXS zijn gemaakt van ecologisch schapenwol uit Nieuw-Zeeland. De schapen worden op een diervriendelijke manier geschoren en de productie van de sokken zelf gebeurd in Europa. Hierbij worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt betrokken. Als laatste wordt er met de hand op iedere sok een labeltje vastgemaakt. Dit gebeurd in Nederland. De SOXS zijn gemaakt van 60% schapenwol en 40% polyamide. Hierdoor blijven uw voeten in de zomer lekker koel en blijven ze in de winter lekker warm. De sokken hebben een 100% anti-prik garantie. Bij ons vindt u een breed assortiment aan de SOXS wollen sokken. We raden u aan om de sokken met de hand te wassen, maar het is ook mogelijk om de sokken te wassen op een wolwasprogramma van 30 C⁰.

Meer lezen >

SOXS wollen sokken online bestellen

Alle SOXS wollen sokken kunnen eenvoudig en snel bij ons online besteld worden. Het bestellen van de bedrukte sokken is al mogelijk vanaf 25 stuks. De SOXS zijn beschikbaar in twee kleuren, namelijk lichtgrijs en donkergrijs. Verder zijn de SOXS verkrijgbaar in drie verschillende modellen. Een laag model dat als een enkelsok valt, een middelhoog model dat valt als een normale sok en een hoog model dat tot de knie komt. De sokken kunnen besteld worden in maat 36-41 of maat 41-48. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

SOXS wollen sokken bedrukken

De SOXS wollen sokken kunnen voorzien worden van een mooie bedrukking. U kunt hierbij het label laten bedrukken of de giftbox van de SOXS. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om deze allebei te laten bedrukken. U kunt ervoor kiezen om hier uw logo, website of slogan op te laten bedrukken. Doordat de SOXS geleverd worden in een mooie giftbox, zijn deze sokken extra leuk om cadeau te geven aan uw relaties of werknemers. Bent u benieuwd naar hoe uw logo of bedrijfsnaam eruit zal komen te zien op de SOXS wollen sokken? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >