Dit zeggen onze klanten

Geweven sokken

Geweven sokken met personalisatie worden steeds populairder! Steeds meer mensen willen sokken die ze zelf kunnen personaliseren. Wanneer u op zoek bent naar grappige, vrolijke en gekleurde sokken bent u bij Premiumwereld aan het juiste adres! U vindt bij ons een breed assortiment aan sokken, waaronder de geweven sokken. Onze geweven sokken worden speciaal voor u op order besteld. Hierdoor kunnen wij aan de hand van uw logo een ontwerp maken, zodat u een goed beeld krijg hoe de sokken eruit komen te zien. Het voordeel van geweven sokken ten opzichte van bedrukte sokken is het draagcomfort. Bedrukte sokken zijn vaak gemaakt van polyester. De geweven sokken zijn gemaakt van katoen, polyamide en elastaan. Dit zorgt voor een rekbare sok die zweten tegen gaat.

Meer lezen >

Geweven sokken bestellen

U kunt de geweven sokken makkelijk bij ons op de website bestellen. De geweven sokken kunnen al besteld worden vanaf 50 paar. Vanaf 100 paar sokken is het ook mogelijk om een kopkaart toe te voegen aan de sokken. U kunt hiervoor informeren bij onze klantenservice. De voeten worden gezien als het belangrijkste onderdeel van he lichaam om u warm te houden, dus sokken komen altijd van pas. De sokken zijn erg geschikt om te personaliseren en zullen ongetwijfeld een onuitwisbare indruk achterlaten. Zo gaan al uw relaties en werknemers in stijl op pad. Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Geweven sokken met logo

De geweven sokken kunnen gepersonaliseerd worden met uw eigen afbeelding, uw logo of een zelf gekozen tekst. De geweven sokken zijn perfect om in te zetten als relatiegeschenk of als promotiemiddel. Met de gepersonaliseerde geweven sokken zorgt u ervoor dat uw relaties nooit meer koude voeten krijgen en ze in stijl rond kunnen lopen. Uw bedrijfsnaam zal door veel mensen gezien worden wanneer uw werknemers en relaties ermee rond lopen. Zo zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker toenemen! De geweven sokken kunnen al besteld worden vanaf 50 stuks besteld worden. Bent u benieuwd naar hoe de geweven sokken eruit zullen komen te zien met uw ontwerp? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >