Dit zeggen onze klanten

Bedrukte sokken

Bedrukte sokken worden steeds populairder! Steeds meer mensen dragen namelijk dagelijks bedrukte sokken. Bent u opzoek naar grappige, vrolijk gekleurde sokken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt u een breed assortiment aan verschillende sokken. Wij bieden u sokken aan van verschillende materialen. Zo hebben we katoenen sokken, maar ook sokken van polyester of bamboe. De voeten worden gezien als het belangrijkste onderdeel van het lichaam om u warm te houden, dus sokken komen altijd van pas. De sokken zijn erg geschikt om foto’s en grote designs op te laten printen en zullen ongetwijfeld een onuitwisbare indruk achter laten. Zo gaan al uw relaties en werknemers in stijl op pad. De sokken kunnen besteld worden in de maat 36-40 of maat 41-46.

Meer lezen >

Bedrukte sokken online bestellen

De bedrukte sokken kunnen makkelijk en snel online besteld worden. Katoen en bamboe zijn natuurlijke materialen en polyester is synthetisch. De meeste mensen ervaren katoen als meest comfortabele materiaal. Ook is katoen slijtvast, goed wasbaar en huidvriendelijk. De polyester sokken zijn heel sterk, absorberen minder vocht en zijn goed wasbaar. Bamboe sokken daarentegen zijn antibacterieel. Bacteriën hebben hierbij geen kans om zich te nestelen in uw sokken. Hierdoor is de kans op zweetvoeten ook nog eens aanzienlijk kleiner! De structuur van de bamboe sokken zorgt ervoor dat uw voeten koel blijven en dat de stof zacht aanvoelt. Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact met ons opnemen via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Sokken bedrukken

Alle sokken uit ons assortiment kunnen full color bedrukt worden met uw eigen afbeelding, logo of ontwerp. De bedrukte sokken zijn perfect om in te zetten als relatiegeschenk of als promotiemiddel. Met de bedrukte sokken zorgt u ervoor dat uw relaties nooit meer koude voeten krijgen en in stijl rond kunnen lopen. Uw relaties zullen veel rondlopen met deze sokken en daardoor zullen uw bedrijfsgegevens veel gezien worden. Uw naamsbekendheid zal daardoor zeker toenemen. Het bestellen van de bedrukte sokken is al mogelijk vanaf 250 stuks. Benieuwd naar hoe de sokken eruit zullen komen te zien met uw gewenste ontwerp? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >