Dit zeggen onze klanten

Weckpotten

Bedrukte weckpotten gevuld met de lekkerste snoepjes zijn het middel om potentiële klanten en gasten aan te trekken. Door de stevige weckpotsluiting is de pot volledig luchtdicht als deze gesloten is, waardoor uw snoepjes lange tijd goed blijven. U heeft de keuze uit diverse maten weckpotten. Zo kunt u kiezen voor een kleinere met een inhoud van 250 ml maar ook uit een grote van 800 ml. U heeft bij de weckpotten keuze uit maar liefst 42 verschillende vullingen zoals vruchtenhartjes, pepermunt, autodrop, Haagsche hopjes of toffees. Zo is er voor ieder wat wils!

Meer lezen >

Weckpotten bedrukken

Weckpotten met opdruk zijn volledig naar uw wensen te personaliseren. De stickers kunnen full colour bedrukt worden, waardoor u nooit een probleem heeft met het aantal kleuren dat u wilt bedrukken. Ook kunt u zelf bepalen waar u de stickers geplaatst wil hebben. Dit kan op de zijkant van de pot en/ of op de deksel. U kunt altijd gratis een digitale drukproef aanvragen zodat u precies weet hoe uw bedrukking er op de pot uit komt te zien. Weckpotten met opdruk zijn al vanaf 25 stuks te bestellen.

Meer lezen >

Weckpotten met logo

Wilt u uw klanten of relaties verrassen met een persoonlijk en lekker geschenk? Door persoonlijke weckpotjes uit de delen gevuld met de lekkerste snoepjes weet u zeker dat uw bedrijf op een positieve manier blijft hangen in de hoofden van uw doelgroep. Ook bij de receptie of een stand op een beurs of evenement doet een pot met snoepjes het altijd goed. Klanten worden sneller aangetrokken om even te komen kijken waarna u misschien wel nieuwe klanten binnenhaalt. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag!

Meer lezen >

Meer lezen >