Dit zeggen onze klanten

Kunststof snoeppotten

Bedrukte kunststof snoeppotten zijn een leuke manier om uw klanten of collega’s welkom te heten. De kunststof snoeppotten zijn een goed alternatief als u veel met bijvoorbeeld kinderen werkt omdat deze potten niet kapot kunnen vallen. De kunststof snoeppotten worden gemaakt van recyclebaar materiaal en zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen uit een snoeppot van 390 ml of zelfs een snoeppot van 2800 ml. Wilt u een extra feestelijke snoeppot? Kies dan voor de kunststof party fles waar tot wel 1000 ml in kan. Als u het formaat heeft gekozen kunt u zelf een vulling kiezen. U heeft de keuze uit maar liefst 42 soorten snoep waaronder marshmallows, colaflesjes, Engelse drop, napoleon kogels en jelly beans. Zo is er voor ieder wat wils!

Meer lezen >

Kunststof snoeppotten bedrukken

Kunststof snoeppotten met logo zijn zowel aan de zijkant als op de deksel van de pot te bedrukken. Dit wordt gedaan door middel van een sticker. Laat uw fantasie de vrije loop! Onze stickers bedrukken wij in full colour, waardoor er geen grenzen aan uw ontwerp zitten. De grootte van de opdruk is afhankelijk van de grootte van de snoeppot. Hoe groter deze pot is, des te groter kan uw opdruk zijn. Bij een inhoud van 1000 ml heeft de sticker een diameter van 8 cm. Kunststof snoeppotten met logo zijn al vanaf 25 stuks te bestellen.

Meer lezen >

Kunststof snoeppotten met logo

Kunststof snoeppotten met opdruk kunnen overal ingezet worden. Heeft u een beurs of evenement? Een eigen winkel, restaurant of andere zaak? Door een gepersonaliseerde pot gevuld met snoep neer te zetten trekt u de aandacht van de doelgroep die u wilt bereiken. Zij zullen u sneller in gedachten houden voor een volgende keer en vaker terugkomen. Ook is het een leuk welkom voor klanten die binnenkomen, zij worden al meteen goed ontvangen! De kunststof snoeppot is keer op keer navulbaar met het snoep dat u lekker vindt.

Meer lezen >

Meer lezen >