Dit zeggen onze klanten

Kaasplanken

Bedrukte kaasplanken met heerlijke kazen zijn een echt genot. Kaasplanken kunnen worden gebruikt voor het serveren van allerlei lekkere kaasjes. Natuurlijk kunt u met de kaasplanken ook andere hapjes op een stijlvolle manier presenteren. U kunt deze presentatie compleet maken met een goed kaasmes om de kazen aan te snijden. De kaasplanken zijn ideaal om in te zetten tijdens een borrel, maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden voor een lekker avondje op de bank. Bij Premiumwereld vindt u een ruim assortiment aan kaasplanken in verschillende soorten en maten.

Meer lezen >

Kaasplanken bedrukken

Alle kaasplanken uit ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden. Dit kan door middel van een bedrukking of een gravering. Hout leent zich perfect voor graveren. U kunt de kaasplanken laten graveren met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Zo zal uw relatie keer op keer aan u herinnerd worden. Het graveren van kaasplanken brengt meer sfeer en een culinaire uitstraling op de borreltafel. Op een zeer eenvoudige manier maakt u de borrel een stuk luxer. Een kaasplank met gravure is een smaakvol relatiegeschenk. Daarnaast kunt u met een gegraveerde kaasplank effectief reclame maken voor uw bedrijf. U kunt de gepersonaliseerde kaasplanken inzetten als giveaway tijdens beurzen, congressen en evenementen. Uw kaasplank met gravering zal regelmatig op tafel verschijnen en dit zal zeker bijdragen aan een positieve beleving van uw bedrijf. Natuurlijk kunt u de kaasplanken ook bestellen zonder gravering. Het personaliseren van de kaasplanken is al mogelijk vanaf 10 stuks.

Meer lezen >

Kaasplanken met logo

Makkelijk en snel kaasplanken met logo bestellen doet u bij Premiumwereld. De kaasplanken met logo zijn ideale geschenken. Kaasplanken met logo bieden bedrijven een exclusieve mogelijkheid om hun blijk van waardering te tonen. Van te voren heeft u de mogelijkheid om een gratis digitaal drukvoorbeeld aan te vragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat van uw logo of tekst op de kaasplank. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >