Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

Producten

Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 14 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Snijplanken graveren

Met het graveren van snijplanken geeft u uw relaties of personeel een uniek, actueel en praktisch kwaliteitsproduct. Snijplanken zijn onmisbaar en worden door veel mensen dagelijks gebruikt. Dit maakt een gegraveerde snijplank zo leuk, want de ontvanger heeft er echt iets aan. Door snijplanken te graveren met uw logo, een afbeelding of slogan, geeft u de snijplanken een luxe uitstraling en creëert u een uniek geschenk.

Meer lezen >

Snijplanken bedrukken

Bij Premiumwereld kunt u snijplanken laten bedrukken in één tot vier kleuren. De bedrukking zal goed op de snijplanken blijven zitten en lang meegaan. Een snijplank is een functionele plank die als onderlegger kan dienen voor het snijden van producten. Dit ter bescherming van het keukenblad, maar ook met een hygiënische functie. Een snijplank is een ideaal cadeau dat meteen in gebruik genomen zal worden door uw klanten en relaties.

Meer lezen >

Kaasplanken bedrukken

Het bedrukken van kaasplanken brengt meer sfeer en een culinaire uitstraling op de borreltafel. Kaasplanken kunnen gebruikt worden voor het serveren van allerlei lekkere kazen. De bedrukte kaasplanken kunnen ingezet worden als giveaway tijdens beurzen en evenementen. De kaasplanken met logo zullen veel op tafel verschijnen, wat zal bijdragen aan een positieve beleving van uw bedrijf. Het bedrukken van de kaasplanken is al mogelijk vanaf 10 stuks.

Meer lezen >