Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 23 van 23 resultaten

1 - 23 van 23 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Snickers vesten

Snickers werkvesten zijn ergonomische gereedschapsdragers voor het dagelijks werk. Een Snickers werkvest is een duurzame en betrouwbare gereedschapsdrager voor elektriciens, timmerlieden en andere vakmensen. Het assortiment van Snickers loopt uiteen van high-vis vesten en geïsoleerde werkvesten, tot fleecevesten en gereedschapsvesten voor elektriciens. U kunt kiezen voor een Snickers gereedschapsvest als u het belangrijk vindt dat u uw gereedschappen efficiënt kunt dragen en u heel veel praktische opbergruimte heeft. Door het ergonomische ontwerp bieden de Snickers vesten van duurzame materialen een fantastisch werkcomfort. Praktisch geïsoleerde werkvesten met zakken helpen u om uzelf warm te houden als de temperatuur daalt. Wanneer u gezien moet worden, kunt u kiezen voor een high-vis vesten. Snickers beschikt ook over high-vis gereedschapsvesten en beschermende gereedschapsvesten.

Meer lezen >

Snickers vesten bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de Snickers werkvesten te laten bedrukken. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de vesten te laten borduren. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelfgekozen tekst. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Met de bedrukte Snickers vesten geeft u uw personeel een professionele en representatieve uitstraling. Uw logo zal bovendien door veel mensen gezien worden, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Bent u benieuwd naar hoe de Snickers werkvesten eruit zullen komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Snickers vesten online bestellen

De Snickers vesten bestelt u makkelijk en snel online vanaf één stuk. Het grote voordeel van de Snickers vesten is dat u deze gemakkelijk aan en uit kunt trekken door de rits. Dit maakt de vesten erg praktisch voor koude en winderige werkomstandigheden. De werkvesten van Snickers zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ook zijn de vesten verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en maten, waardoor er voor iedereen een geschikt vest te vinden zal zijn bij Snickers. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >