Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 27 van 27 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 27 van 27 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Snickers T-shirts

De T-shirts van Snickers zijn comfortabele, hoogwaardige T-shirts met korte mouwen die ontworpen zijn voor werkcomfort gedurende de hele werkdag. T-shirts zijn perfect voor wanneer de temperatuur weer wat stijgt en het wat warmer wordt. Snickers investeert flink in innoveren, ontwikkelen en testen, zodat ze nooit concessies hoeven te doen op het gebied van kwaliteit of duurzaamheid. Hierdoor weet u zeker dat u met de T-shirts van Snickers kwaliteit in huis haalt. U vindt bij ons een breed assortiment aan Snickers T-shirts. Zo hebben we T-shirts met zowel korte als lange mouwen en hebben we ook high-vis T-shirts voor u als u extra zichtbaar moet zijn bij uw werkzaamheden. De Snickers T-shirts zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Meer lezen >

Snickers T-shirts bedrukken

De Snickers T-shirts kunnen allemaal gepersonaliseerd worden door ze te laten bedrukken. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de shirts te laten borduren. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelfgekozen tekst. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Door uw logo op de Snickers T-shirts te laten drukken, zet u uw naam meer in het licht en zal uw bedrijf meer opvallen. Benieuw naar hoe uw gewenste bedrukking of borduring eruit zal komen te zien op de T-shirts van Snickers? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Snickers T-shirts online bestellen

U kunt de Snickers T-shirts eenvoudig en snel online bestellen. Het bestellen van de T-shirts is zowel bedrukt als onbedrukt al mogelijk vanaf één stuk. De Snickers T-shirts beschikken over een optimaal draagcomfort en een duurzame kwaliteit. Hierdoor zult u gegarandeerd het hele jaar door een comfortabele werkdag hebben. De Snickers T-shirts kunnen besteld worden in een brede maatvoering en in vele kleuren, waardoor er voor u altijd een geschikt T-shirt tussen zal zitten. Bij vragen of specifieke wensen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >