Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 15 van 15 resultaten

1 - 15 van 15 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Snickers sweaters

De Snickers sweaters zijn speciaal gemaakt voor professionals en ontworpen voor duurzaamheid en comfort. De Snickers sweaters zijn naast duurzaam ook erg functioneel. Een zachte katoen-polyestermix maakt de sweaters ideaal voor dagelijks gebruik. Het duidelijke ontwerp van de Snickers sweaters biedt veel ruimte voor profilering. Bij de meeste sweaters is het label direct op de binnenkant van de trui gedrukt om het comfort te verhogen. Snickers investeert fors in innoveren, ontwikkelen en testen, zodat ze nooit concessies hoeven te doen op het gebied van kwaliteit of duurzaamheid. Hierdoor weet u zeker dat u met de Snickers sweaters kwaliteit in huis haalt. De Snickers sweaters zijn geschikt voor zowel dames als heren. Ook vindt u bij Snickers high-vis sweaters, waarmee u extra zichtbaar bent tijdens uw werkzaamheden. 

Meer lezen >

Snickers sweaters bedrukken

De Snickers sweaters kunnen volledig naar uw wensen gepersonaliseerd worden door de sweaters te laten bedrukken. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de sweaters te laten borduren. Voor de bedrukking of borduring kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. De personalisatie kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Wanneer u ervoor kiest om de Snickers sweaters te laten bedrukken of borduren met uw logo, zet u uw bedrijfsnaam meer in het licht waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zal toenemen. Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de Snickers sweaters? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Snickers sweaters online bestellen

De Snickers sweaters kunnen makkelijk en snel bij ons online besteld worden. De sweaters kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Met de bedrukte Snickers sweaters straalt u naast professionaliteit ook uniformiteit uit en u kunt comfortabel en veilig uw werkzaamheden uitvoeren. De sweaters kunnen besteld worden in een brede maatvoering en in vele kleuren, waardoor u altijd een geschikte sweater voor u en uw medewerkers in ons assortiment zult vinden. U kunt bij vragen of specifieke wensen altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Meer lezen >